W w2cked Hectopat Katılım 25 Mart 2019 Mesajlar 11 11 Ekim 2021 #1 Papara Black Card çıkarmaya çalışıyorum. Kimlik onayı istiyor direk kimliğin fotosunu çek diyor 1 haftadır uğraşıyorum olmuyor algılamıyor a 70 le denedim gene olmuyor Full ışıkla gene olmuyor taktiğini bilen varsa söylesin çıldıracağım yoksa.
Papara Black Card çıkarmaya çalışıyorum. Kimlik onayı istiyor direk kimliğin fotosunu çek diyor 1 haftadır uğraşıyorum olmuyor algılamıyor a 70 le denedim gene olmuyor Full ışıkla gene olmuyor taktiğini bilen varsa söylesin çıldıracağım yoksa.
s3k4rya Decapat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 96 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #2 Müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olurlar aslında. Artı 0 Eksi
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.588 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 11 Ekim 2021 #3 https://www.papara.com/faq/#!/hesap-islemleri/hesabimi-nasil-onaylayabilirim Buraya bak. Yine olmazsa destek ekibi ile iletişime geç. Artı 0 Eksi
https://www.papara.com/faq/#!/hesap-islemleri/hesabimi-nasil-onaylayabilirim Buraya bak. Yine olmazsa destek ekibi ile iletişime geç.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 11 Ekim 2021 #4 w2cked dedi: Papara Black Card çıkarmaya çalışıyorum. Kimlik onayı istiyor direk kimliğin fotosunu çek diyor 1 haftadır uğraşıyorum olmuyor algılamıyor a 70 le denedim gene olmuyor Full ışıkla gene olmuyor taktiğini bilen varsa söylesin çıldıracağım yoksa. Genişletmek için tıkla... Orda ben de çok uğraşmıştım. 1 gün falan sürdü. Ama oluyor. Çok iyi bir ayarlama gerekiyor. Artı 0 Eksi
w2cked dedi: Papara Black Card çıkarmaya çalışıyorum. Kimlik onayı istiyor direk kimliğin fotosunu çek diyor 1 haftadır uğraşıyorum olmuyor algılamıyor a 70 le denedim gene olmuyor Full ışıkla gene olmuyor taktiğini bilen varsa söylesin çıldıracağım yoksa. Genişletmek için tıkla... Orda ben de çok uğraşmıştım. 1 gün falan sürdü. Ama oluyor. Çok iyi bir ayarlama gerekiyor.