Papara Black Card limiti

Papara Black kartım ve onaylı hesabım var. Ekran kartı alacağım 1100 lira gibi bir fiyata. Aylık nakit yükleme limiti 750 diyor nasıl olacak bir de bir anda 1100 lira harcama yapabiliyor muyuz?

Hesabınızı kimlikle onaylatıp limit arttırabiliyordunuz bir aralar hala var mı bilmiyorum internet sitesinden doğrulama olaylarına bir bakın bulursunuz.

Kimlik bilgileri ile hesabınızı onaylı hesap yaparsanız bankamatiklerden en fazla 750TL yatırabilirsiniz. Eğer Papara Black cardınız varsa ayda 10K yatırabilirsiniz.
Yani sizin hesabınızda öyle bir sınır bulunmaması lazım.

Sözleşmeli hesabınız varsa 10.000 TL yatırabilirsiniz. Sanırım 500 TL ve üzeri para yatırma işlemlerinde belli bir miktar ücret kesiliyordu.

Anladım tamam zaten 50 TL yatırdım kalan tutarının 9950 TL dedi bir de harcama limitide bakiyemizdeki tutara göre değil mi yani 1100 lira var hesabımda diyelim 1100 liraya kadar harcama yapabilirm.

Aylık yükleme limiti yok yanlış hatırlamıyorsam, o limit sanırım kartsız işlemler için.

Kart ile yatırırsanız, 500TL üstü veya 5'den fazla işlem yaparsanız %1 cıvar komisyon kesiyor.

Buradan bakabilirsiniz, 750TL onaysız hesaplar içinmiş.

Komisyon hiç kesmesin diye mesela 3 kez işlemle 500+500+100 gibi yatırırsak olur mu hiç kesmeden hoş tamamen yatırdığımda hesap yaptım 11 TL kesiyor ama bu mantıkla gitsek olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…