radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 13 Nisan 2022 #1 Arkadaşıma para gönderecektim fakat Black kartım yok. Black kart olmadan nasıl para gönderebilirim?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 13 Nisan 2022 #2 radaschumi dedi: Arkadaşıma para gönderecektim fakat Black kartım yok. Black kart olmadan nasıl para gönderebilirim? Genişletmek için tıkla... Kendi adına kayıtlı IBAN adresinden Papara hesabına 1 kere para gönderirsen, gönderebiliyorsun parayı. Artı 0 Eksi
radaschumi dedi: Arkadaşıma para gönderecektim fakat Black kartım yok. Black kart olmadan nasıl para gönderebilirim? Genişletmek için tıkla... Kendi adına kayıtlı IBAN adresinden Papara hesabına 1 kere para gönderirsen, gönderebiliyorsun parayı.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2022 #3 radaschumi dedi: Arkadaşıma para gönderecektim fakat Black kartım yok. Black kart olmadan nasıl para gönderebilirim? Genişletmek için tıkla... Banka hesabınız üzerinden papara hesabınıza yatırın. Ordanda göndermek istediğiniz kişiye gönderin. Artı 0 Eksi
radaschumi dedi: Arkadaşıma para gönderecektim fakat Black kartım yok. Black kart olmadan nasıl para gönderebilirim? Genişletmek için tıkla... Banka hesabınız üzerinden papara hesabınıza yatırın. Ordanda göndermek istediğiniz kişiye gönderin.
KS KS radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 13 Nisan 2022 #4 509401 dedi: Kendi adına kayıtlı IBAN adresinden Papara hesabına 1 kere para gönderirsen, gönderebiliyorsun parayı. Genişletmek için tıkla... Banka hesabım yok. Artı 0 Eksi
509401 dedi: Kendi adına kayıtlı IBAN adresinden Papara hesabına 1 kere para gönderirsen, gönderebiliyorsun parayı. Genişletmek için tıkla... Banka hesabım yok.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2022 #5 509401 dedi: Kendi adına kayıtlı IBAN adresinden Papara hesabına 1 kere para gönderirsen, gönderebiliyorsun parayı. Genişletmek için tıkla... Sanırım kendi adına kayıtlı IBAN adresi zorunluluğu kalktı. Ben öyle biliyorum. radaschumi dedi: Banka hesabım yok. Genişletmek için tıkla... O zaman carrefour sa veya Teknosa'dan yatırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
509401 dedi: Kendi adına kayıtlı IBAN adresinden Papara hesabına 1 kere para gönderirsen, gönderebiliyorsun parayı. Genişletmek için tıkla... Sanırım kendi adına kayıtlı IBAN adresi zorunluluğu kalktı. Ben öyle biliyorum. radaschumi dedi: Banka hesabım yok. Genişletmek için tıkla... O zaman carrefour sa veya Teknosa'dan yatırabilirsiniz.
KS KS radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 13 Nisan 2022 #6 enesaak dedi: Sanırım kendi adına kayıtlı IBAN adresi zorunluluğu kalktı. Ben öyle biliyorum. O zaman carrefour sa veya Teknosa'dan yatırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani karta para yükleme mi yoksa arkadaşın hesabına para yükleme mi? Artı 0 Eksi
enesaak dedi: Sanırım kendi adına kayıtlı IBAN adresi zorunluluğu kalktı. Ben öyle biliyorum. O zaman carrefour sa veya Teknosa'dan yatırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani karta para yükleme mi yoksa arkadaşın hesabına para yükleme mi?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 13 Nisan 2022 #7 enesaak dedi: Sanırım kendi adına kayıtlı IBAN adresi zorunluluğu kalktı. Ben öyle biliyorum. O zaman carrefour sa veya Teknosa'dan yatırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır ya IBAN adresinden para atacak ya da Black kart alacak. Artı 0 Eksi
enesaak dedi: Sanırım kendi adına kayıtlı IBAN adresi zorunluluğu kalktı. Ben öyle biliyorum. O zaman carrefour sa veya Teknosa'dan yatırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır ya IBAN adresinden para atacak ya da Black kart alacak.
KS KS radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 13 Nisan 2022 #8 509401 dedi: Hayır ya IBAN adresinden para atacak ya da Black kart alacak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler Artı 0 Eksi
509401 dedi: Hayır ya IBAN adresinden para atacak ya da Black kart alacak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2022 #9 radaschumi dedi: Nasıl yani karta para yükleme mi yoksa arkadaşın hesabına para yükleme mi? Genişletmek için tıkla... Papara'nın uygulamasında bu şekilde yazıyor siz nasıl isterseniz. Dosya Ekleri Screenshot_20220413-235124_Papara.jpg 27,6 KB · Görüntüleme: 435 Artı 0 Eksi
radaschumi dedi: Nasıl yani karta para yükleme mi yoksa arkadaşın hesabına para yükleme mi? Genişletmek için tıkla... Papara'nın uygulamasında bu şekilde yazıyor siz nasıl isterseniz.