Suxap0 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar başlıkta da yazıldığı üzere hem Papara Black Card'ta hem de Papara Lite Card'ta aynı numarayı kullanabilir miyim? Yani hem Black Card'ta hem de Lite Card'ta aynı numarayı kullanabilme şansım var mı?
Arkadaşlar başlıkta da yazıldığı üzere hem Papara Black Card'ta hem de Papara Lite Card'ta aynı numarayı kullanabilir miyim? Yani hem Black Card'ta hem de Lite Card'ta aynı numarayı kullanabilme şansım var mı?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 5 Ağustos 2021 #2 Kart numarasından mı bahsediyorsunuz? İmkansız o. Artı 0 Eksi
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #3 Aynı hesapta birden fazla kart kullanabilirsiniz ama birden fazla kartta aynı kart numarası kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
Aynı hesapta birden fazla kart kullanabilirsiniz ama birden fazla kartta aynı kart numarası kullanamazsınız.
KS KS Suxap0 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 Yok kart numarası demiyorum.Telefon numarası olarak. Mesela papara black karttaki telefon numaram lite kartta da aynı olucak. Artı 0 Eksi
Yok kart numarası demiyorum.Telefon numarası olarak. Mesela papara black karttaki telefon numaram lite kartta da aynı olucak.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #5 Suxap0 dedi: Yok kart numarası demiyorum. Telefon numarası olarak. Mesela Papara Black karttaki telefon numaram Lite kartta da aynı olacak. Genişletmek için tıkla... Farklı hesapta olmaz ama söylediğim gibi aynı hesapta kullanılabilir. Artı 0 Eksi
Suxap0 dedi: Yok kart numarası demiyorum. Telefon numarası olarak. Mesela Papara Black karttaki telefon numaram Lite kartta da aynı olacak. Genişletmek için tıkla... Farklı hesapta olmaz ama söylediğim gibi aynı hesapta kullanılabilir.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 Suxap0 dedi: Yok kart numarası demiyorum. Telefon numarası olarak. Mesela Papara Black karttaki telefon numaram Lite kartta da aynı olacak. Genişletmek için tıkla... Aynı Papara hesabının altında kulanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Suxap0 dedi: Yok kart numarası demiyorum. Telefon numarası olarak. Mesela Papara Black karttaki telefon numaram Lite kartta da aynı olacak. Genişletmek için tıkla... Aynı Papara hesabının altında kulanabilirsiniz.