Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 2 Kasım 2022 #11 Bana Visa geldi benden sonra alan arkadaşıma MasterCard geldi.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #12 Kleyn dedi: Ben daha çok Mastercard seviyorum ama Visa geldi. Uğraşmak istemedim daha da duruyor öyle bir kenarda. Genişletmek için tıkla... Şu an baktım bende de Visa var acaba iptal etsem Mastercard gelir mi?
Kleyn dedi: Ben daha çok Mastercard seviyorum ama Visa geldi. Uğraşmak istemedim daha da duruyor öyle bir kenarda. Genişletmek için tıkla... Şu an baktım bende de Visa var acaba iptal etsem Mastercard gelir mi?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #13 walter wick dedi: Şu an baktım bende de Visa var acaba iptal etsem Mastercard gelir mi? Genişletmek için tıkla... Papara desteği arayıp kartımı bulamıyorum deyin. Yeni kart gönderirler Mastercard'ta olabilir Visa'da.
walter wick dedi: Şu an baktım bende de Visa var acaba iptal etsem Mastercard gelir mi? Genişletmek için tıkla... Papara desteği arayıp kartımı bulamıyorum deyin. Yeni kart gönderirler Mastercard'ta olabilir Visa'da.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 2 Kasım 2022 #14 Bende MasterCard var. İkisini de karışık gönderiyorlar.
frkn.arda Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 522 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #15 2 kişi yakın zamanlarda sipariş ettik birimize Visa birimize Mastercard geldi şansa bağlı, iptal ettiğimle şu an elidemki de farklı.
2 kişi yakın zamanlarda sipariş ettik birimize Visa birimize Mastercard geldi şansa bağlı, iptal ettiğimle şu an elidemki de farklı.