ilovepattis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 175 Çözümler 1 12 Kasım 2022 #1 Arkadaşım Visa Papara Black Card aldı ama arkasında güvenlik kodu yazmıyor. Basım hatası olabilir mi?
Arkadaşım Visa Papara Black Card aldı ama arkasında güvenlik kodu yazmıyor. Basım hatası olabilir mi?
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #2 ilovepattis dedi: Arkadaşım Visa Papara Black Card aldı ama arkasında güvenlik kodu yazmıyor. Basım hatası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de yok uygulamada yazıyor.
ilovepattis dedi: Arkadaşım Visa Papara Black Card aldı ama arkasında güvenlik kodu yazmıyor. Basım hatası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende de yok uygulamada yazıyor.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.410 Makaleler 3 Çözümler 58 12 Kasım 2022 #3 Ben de kontrol ettim, arkada yazıyor. Belki kazıması falan gerekiyordur.
ilovepattis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 175 Çözümler 1 12 Kasım 2022 #4 ankara ronaldo dedi: Bende de yok uygulamada yazıyor. Genişletmek için tıkla... O nerede yazıyor tam olarak bulamadık. Papara Card'dan Black karda giriyiorum ama yok. Üstteki imza yerini yanlışlıkla kazımış ama baska kazinacak bir yer yok.
ankara ronaldo dedi: Bende de yok uygulamada yazıyor. Genişletmek için tıkla... O nerede yazıyor tam olarak bulamadık. Papara Card'dan Black karda giriyiorum ama yok. Üstteki imza yerini yanlışlıkla kazımış ama baska kazinacak bir yer yok.
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #5 ilovepattis dedi: O nerede yazıyor tam olarak bulamadık. Papara Card'dan Black karda giriyiorum ama yok. Üstteki imza yerini yanlışlıkla kazımış ama baska kazinacak bir yer yok.Eki Görüntüle 1570008 Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın. Bende yazıyormuş güvenlik kodu. Ama sizin kartınızdan farklı benim kartım papara görünüşü değiştirmiş sanırsam. Beyaz dikdörtgenin en sağında yazıyor bende güvenlik kodu.
ilovepattis dedi: O nerede yazıyor tam olarak bulamadık. Papara Card'dan Black karda giriyiorum ama yok. Üstteki imza yerini yanlışlıkla kazımış ama baska kazinacak bir yer yok.Eki Görüntüle 1570008 Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın. Bende yazıyormuş güvenlik kodu. Ama sizin kartınızdan farklı benim kartım papara görünüşü değiştirmiş sanırsam. Beyaz dikdörtgenin en sağında yazıyor bende güvenlik kodu.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.410 Makaleler 3 Çözümler 58 12 Kasım 2022 #6 ilovepattis dedi: O nerede yazıyor tam olarak bulamadık. Papara Card'dan Black karda giriyiorum ama yok. Üstteki imza yerini yanlışlıkla kazımış ama baska kazinacak bir yer yok.Eki Görüntüle 1570008 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi, ortada kazıdığınız yerin en sağında yazıyor bende de. Arayıp bir konuşun eğer orada yazmıyorsa.
ilovepattis dedi: O nerede yazıyor tam olarak bulamadık. Papara Card'dan Black karda giriyiorum ama yok. Üstteki imza yerini yanlışlıkla kazımış ama baska kazinacak bir yer yok.Eki Görüntüle 1570008 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi, ortada kazıdığınız yerin en sağında yazıyor bende de. Arayıp bir konuşun eğer orada yazmıyorsa.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Kasım 2022 #7 Basım hatası olması lazım.
G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 12 Kasım 2022 #8 ilovepattis dedi: O nerede yazıyor tam olarak bulamadık. Papara Card'dan Black karda giriyiorum ama yok. Üstteki imza yerini yanlışlıkla kazımış ama baska kazinacak bir yer yok.Eki Görüntüle 1570008 Genişletmek için tıkla... Kazınınca bankamatik okumuyor diye biliyorum.
ilovepattis dedi: O nerede yazıyor tam olarak bulamadık. Papara Card'dan Black karda giriyiorum ama yok. Üstteki imza yerini yanlışlıkla kazımış ama baska kazinacak bir yer yok.Eki Görüntüle 1570008 Genişletmek için tıkla... Kazınınca bankamatik okumuyor diye biliyorum.
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #9 Fotoğrafa detaylı bakmamışım security code yazan yerin sağında yazması gerekiyor ama yazmıyor kart basım hatalı.
Fotoğrafa detaylı bakmamışım security code yazan yerin sağında yazması gerekiyor ama yazmıyor kart basım hatalı.