Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 Merhabalar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Hangisi almam daha mantıklı. Black Card T.C. Kimlik numara istiyor. Kimlik numaramı versem sıkıntı olmaz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2020
Merhabalar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Hangisi almam daha mantıklı. Black Card T.C. Kimlik numara istiyor. Kimlik numaramı versem sıkıntı olmaz değil mi?
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Ben kullanıyorum harika bir kart. Çok avantajlı ve BDDK tarafından onaylı. Yani Ziraat bankasına ne kadar güveniyorsan Paparayada o kadar güven.
Ben kullanıyorum harika bir kart. Çok avantajlı ve BDDK tarafından onaylı. Yani Ziraat bankasına ne kadar güveniyorsan Paparayada o kadar güven.
Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #3 Danotella dedi: Ben kullanıyorum harika bir kart. Çok avantajlı ve BDDK tarafından onaylı. Yani Ziraat bankasına ne kadar güveniyorsan Paparayada o kadar güven. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için sağ olun.
Danotella dedi: Ben kullanıyorum harika bir kart. Çok avantajlı ve BDDK tarafından onaylı. Yani Ziraat bankasına ne kadar güveniyorsan Paparayada o kadar güven. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için sağ olun.