KoeranosALP Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 59 20 Ekim 2022 #1 Merhaba iyi akşamlar, Papara kartımı şubeden almak istiyorum. Onu geçtim, şubesi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2022
Çözüm DarKSaGaa 20 Ekim 2022 Papara uygulamasından başvuruyorsunuz, size belirttiğiniz adreste teslim ediliyor. Şubesi bulunmuyor.
Papara uygulamasından başvuruyorsunuz, size belirttiğiniz adreste teslim ediliyor. Şubesi bulunmuyor.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 20 Ekim 2022 #2 KoeranosALP dedi: Merhaba iyi akşamlar, Papara kartımı şubeden almak istiyorum. Onu geçtim, şubesi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef. Artı 0 Eksi
KoeranosALP dedi: Merhaba iyi akşamlar, Papara kartımı şubeden almak istiyorum. Onu geçtim, şubesi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.995 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2022 #3 Papara uygulamasından başvuruyorsunuz, size belirttiğiniz adreste teslim ediliyor. Şubesi bulunmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Papara uygulamasından başvuruyorsunuz, size belirttiğiniz adreste teslim ediliyor. Şubesi bulunmuyor.
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #4 Ben AGT kuryeyenin şubesinden alıyorum tüm kartları. Bizim burdaki şube veriyor. Ama şubenin konumunu bulmak uğraştırıcı olabilir. Bana arkadaşım söyledi konumunu. Genelde iş merkezlerinde oluyor. Artı -1 Eksi
Ben AGT kuryeyenin şubesinden alıyorum tüm kartları. Bizim burdaki şube veriyor. Ama şubenin konumunu bulmak uğraştırıcı olabilir. Bana arkadaşım söyledi konumunu. Genelde iş merkezlerinde oluyor.