Papara Black kart aile adına açılır mı?

yyusuf7

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım için soruyorum. Papara Black kart aile adına açmak mümkün müdür? Yani kartın arka yüzündeki kişi adı ailenin çocuğunun ve diğer kişisel bilgiler (T.C numarası, telefon) falan ailenin bilgileri. Mümkün müdür?

destek@papara.com'a bir mail çekerekten bunu öğrenebilirsiniz. Fakat kişisel olarak Papara'da böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum. Telefon numarası arkadaşınızın numarasına bağlı olabilir onda bir sıkıntı olmaz, kartın arka kısmında arkadaşınızın ismi yazması çok önemli bir husus değilse aileden izin alınarak yapılabilir.

Olmaz.Arkadaşınız ailenizden birinin adına alabilir

Hayır ben annemin adına kart çıkardım

Tamam işte annenizin adına ve annenizin bilgileriyle açmışsınız anladığım kadarıyla. Bu arkadaş kendi adına ve ailesinin bilgileriyle açmak istiyor.

Yani annesinin ya da babasından izin alarak doldursun ve T.C. kimliğinde kimin adı geçerliyse ona göre zaten kart gelir

Tamam işte annenizin adına ve annenizin bilgileriyle açmışsınız anladığım kadarıyla. Bu arkadaş kendi adına ve ailesinin bilgileriyle açmak istiyor.

Anladığım kadarıyla anne baba adına ve bilgileriyle açmak mümkün ama kendi ismim ve aile bilgileriyle açamam. Bu da olur!

Yani annesinin ya da babasından izin alarak doldursun ve T.C. kimliğinde kimin adı geçerliyse ona göre zaten kart gelir
Ya ben anlatamadım ya da siz anlamıyorsunuz. Bu arkadaşın istediği şey kendi adı fakat ailesinin bilgileriyle doldurmak. Kartı almadan önce kimliğinizin fotoğrafıyla onaylama istiyor. Ya ailesinin kimliği ve ailesinin ismiyle açacak ya da kendi ismi ve kendi bilgileriyle.

Anladığım kadarıyla anne baba adına ve bilgileriyle açmak mümkün ama kendi ismim ve aile bilgileriyle açamam. Bu da olur!
Aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…