BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.696 Çözümler 2 29 Mayıs 2022 #1 Papara Black Card IBAN'ima başka bir kişi para gönderebilir mi? Ya da ben örnek babamın IBAN'ina para göndere bitir miyim Papara Black kart ile? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2022
Papara Black Card IBAN'ima başka bir kişi para gönderebilir mi? Ya da ben örnek babamın IBAN'ina para göndere bitir miyim Papara Black kart ile?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 29 Mayıs 2022 #2 Black Card'ın IBAN numarası yok. Babana para gönderebilirsin, evet.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 29 Mayıs 2022 #3 BY LEWU dedi: Papara Black Card IBAN'ima başka bir kişi para gönderebilir mi? Ya da ben örnek babamın IBAN'ina para göndere bitir miyim Papara Black kart ile? Genişletmek için tıkla... Sen gönderebilirsin fakat onlar IBAN ile gönderemez.
BY LEWU dedi: Papara Black Card IBAN'ima başka bir kişi para gönderebilir mi? Ya da ben örnek babamın IBAN'ina para göndere bitir miyim Papara Black kart ile? Genişletmek için tıkla... Sen gönderebilirsin fakat onlar IBAN ile gönderemez.
Isaac N3wton Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 29 Mayıs 2022 #5 BY LEWU dedi: Papara Black Card IBAN'ima başka bir kişi para gönderebilir mi? Ya da ben örnek babamın IBAN'ina para göndere bitir miyim Papara Black kart ile? Genişletmek için tıkla... Papara Black kartta IBAN yok ama babanıza veya başka bir kişiye para gönderebilirsiniz diye biliyorum.
BY LEWU dedi: Papara Black Card IBAN'ima başka bir kişi para gönderebilir mi? Ya da ben örnek babamın IBAN'ina para göndere bitir miyim Papara Black kart ile? Genişletmek için tıkla... Papara Black kartta IBAN yok ama babanıza veya başka bir kişiye para gönderebilirsiniz diye biliyorum.