İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.380 Çözümler 2 16 Ekim 2022 #1 Papara Black kartım dağıtima çıkarıldı diyor ama 1 hafta oldu gelmedi. Gidip karti yerinden alabiliyor muyum?
Papara Black kartım dağıtima çıkarıldı diyor ama 1 hafta oldu gelmedi. Gidip karti yerinden alabiliyor muyum?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 İlhan TC dedi: Papara Black kartım dağıtima çıkarıldı diyor ama 1 hafta oldu gelmedi. Gidip karti yerinden alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet, alabilirsin. AGT iyi bir firma değil ve Papara inatla daha AGT kullanıyor maalesef…
İlhan TC dedi: Papara Black kartım dağıtima çıkarıldı diyor ama 1 hafta oldu gelmedi. Gidip karti yerinden alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet, alabilirsin. AGT iyi bir firma değil ve Papara inatla daha AGT kullanıyor maalesef…
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 429 Makaleler 4 Çözümler 1 16 Ekim 2022 #3 İlhan TC dedi: Papara Black kartım dağıtima çıkarıldı diyor ama 1 hafta oldu gelmedi. Gidip karti yerinden alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Benim kartım erken gelmişti kargocuya mesaj atıp kargo şirketini aramıştım etikili oluyor. Sana da tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2022
İlhan TC dedi: Papara Black kartım dağıtima çıkarıldı diyor ama 1 hafta oldu gelmedi. Gidip karti yerinden alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Benim kartım erken gelmişti kargocuya mesaj atıp kargo şirketini aramıştım etikili oluyor. Sana da tavsiye ederim.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 16 Ekim 2022 #4 Genelde söylenilen tarihten daha geç geliyor bu durumu bende yaşadım ve evet alabilirsin.