Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 432 Makaleler 4 Çözümler 1 29 Kasım 2021 #1 Paraya kayıt oldum hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor. Papara destek ekibine mail attım ama bir geri dönüş olmadı. Bu hata ile karşılaşan varsa çözümünü söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Paraya kayıt oldum hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor. Papara destek ekibine mail attım ama bir geri dönüş olmadı. Bu hata ile karşılaşan varsa çözümünü söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 29 Kasım 2021 #2 Üyeliğinizi onayladınız mı?
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 432 Makaleler 4 Çözümler 1 29 Kasım 2021 #3 LOTR Manyağı dedi: Üyeliğinizi onayladınız mı? Genişletmek için tıkla... Onayladım
NotLikeThis Nanopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 667 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2021 #4 Brs_16 dedi: Paraya kayıt oldum hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor. Papara destek ekibine mail attım ama bir geri dönüş olmadı. Bu hata ile karşılaşan varsa çözümünü söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Telefon numaranız ila daha önce kayıt olmuşsunuz. Yanlışıklık olduğunu düşünüyorsanız müşteri hizmetlerini arayın.
Brs_16 dedi: Paraya kayıt oldum hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor. Papara destek ekibine mail attım ama bir geri dönüş olmadı. Bu hata ile karşılaşan varsa çözümünü söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Telefon numaranız ila daha önce kayıt olmuşsunuz. Yanlışıklık olduğunu düşünüyorsanız müşteri hizmetlerini arayın.
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 432 Makaleler 4 Çözümler 1 29 Kasım 2021 #5 NotLikeThis dedi: Telefon numaranız ila daha önce kayıt olmuşsunuz. Yanlışıklık olduğunu düşünüyorsanız müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Mail attım cevap geldi sorunun çözlülmesini bekliyorum.
NotLikeThis dedi: Telefon numaranız ila daha önce kayıt olmuşsunuz. Yanlışıklık olduğunu düşünüyorsanız müşteri hizmetlerini arayın. Genişletmek için tıkla... Mail attım cevap geldi sorunun çözlülmesini bekliyorum.