Herkese merhaba, car for sale alacağım. 47 TL. Papara cahsbackte %10 indirim Steam yazıyor. Bir de onun yanında %15 bana özel indirim yazıyor. Acaba şimdi Steam'den oyun alsam ikisi de mi indirim yapacak? Yoksa sadece Steam mi indirim yapacak?
Herkese merhaba, car for sale alacağım. 47 TL. Papara cahsbackte %10 indirim Steam yazıyor. Bir de onun yanında %15 bana özel indirim yazıyor. Acaba şimdi Steam'den oyun alsam ikisi de mi indirim yapacak? Yoksa sadece Steam mi indirim yapacak?
Herkese tekrardan merhaba 70tl param var. Acaba cahsbacklari hesaba kattığımızda acaba car for sale ve road to Black sea yı alabilir miyim. Alamazsam kaç para daha lazım?
Arkadaşlar 70 TL param kaldı ve indirim bitmek üzere. Acaba 2ki oyunu cahsbacklar dahil kaç lirayla alabilirim?