Çözüldü Papara çalışıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hydr0xy

Femtopat
Daha fazla  
Papara şu an çalışıyor mu? Babam başka bankadan para yollamaya çalıştı da yollanmadı. Ama ben Papara kullanan bir arkadaşıma 5 TL yollayabilidim. Neden böyle ve ATM'den yükleniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Papara şu an çalışıyor mu? Babam başka bankadan para yollamaya çalıştı da yollanmadı. Ama ben Papara kullanan bir arkadaşıma 5 TL yollayabilidim. Neden böyle ve ATM'den yükleniyor mu?

Harcama yapabiliyorsun, ATM'den para atabiliyorsun, Papara hesapları arasında atabiliyosun ama başka bankadan Papara'ya atamazsın şu an günlük 5 veya 10 bin TL limit olması da lazım.

Harcama yapabiliyorsun, ATM'den para atabiliyorsun, Papara hesapları arasında atabiliyosun ama başka bankadan Papara'ya atamazsın şu an günlük 5 veya 10 bin TL limit olması da lazım.

Çözüm
Yanlış bilgi

Harcama yapamıyorsun. Hemen hemen tüm hesaplarda şu an inceleme var ve kartlarla herhangi bir harcama yapamazsın.

harcama yapamıyorsun. Hemen hemen tüm hesaplarda şu an inceleme var ve kartlarla herhangi bir harcama yapamazsın.

Arkadaşllar güncelleme yapayım inceleme altında olan hesaplarda harcama yapamıyorsunuz. Eğer Papara uygulamasına girdiğinizde size bildirim olarak inceleme altına alındığınız söyleniyorsa harcama yapamazsınız fakat bu durum tüm hesaplar için geçerli değil yalnızca inceleme altındaki hesaplar için geçerli. Ayrıca Papara hesabınıza kaydettiğiniz maile de şu şekilde bir bildirim gelmiştir harcama yapamayacağınıza dair.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…