5zxCv5 Hectopat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Papara canlılık kontrolünü geçemiyorum, can sıkmaya başladı. Kimlikteki fotoğrafım nedeyse 5 yıl önce nasıl halledebilirim?
Papara canlılık kontrolünü geçemiyorum, can sıkmaya başladı. Kimlikteki fotoğrafım nedeyse 5 yıl önce nasıl halledebilirim?
Mehmet Yasin Kilimlio Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Arkadaşımda da aynı şey oldu. Sonradan "sorun yaşadığınızı anladık ve sizi sözleşmeli hesaba geçirdik" gibisinden mesaj gönderiyorlar. Sonra ne olduğunu sormadım.
Arkadaşımda da aynı şey oldu. Sonradan "sorun yaşadığınızı anladık ve sizi sözleşmeli hesaba geçirdik" gibisinden mesaj gönderiyorlar. Sonra ne olduğunu sormadım.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 5zxCv5 dedi: Papara canlılık kontrolünü geçemiyorum, can sıkmaya başladı. Kimlikteki fotoğrafım nedeyse 5 yıl önce nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Papara müşteri hizmetine mail atın.
5zxCv5 dedi: Papara canlılık kontrolünü geçemiyorum, can sıkmaya başladı. Kimlikteki fotoğrafım nedeyse 5 yıl önce nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Papara müşteri hizmetine mail atın.