F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 17 Temmuz 2022 #11 cenkkk dedi: Ben Black Card sahibiyim başvururken hiç böyle bir şey yoktu, saçmalığa bak insanları maymun ediyorlar resmen. Genişletmek için tıkla... Maymun etmekle alakası yok, bu doğrulama yapılmazsa kullanıcı yasadışı işlere bulaşabilir.
cenkkk dedi: Ben Black Card sahibiyim başvururken hiç böyle bir şey yoktu, saçmalığa bak insanları maymun ediyorlar resmen. Genişletmek için tıkla... Maymun etmekle alakası yok, bu doğrulama yapılmazsa kullanıcı yasadışı işlere bulaşabilir.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 17 Temmuz 2022 #12 Furkan GRFN dedi: Sıkıntılı biraz o iş ya. + kartınınız minimum 2 ayda gelir. Genişletmek için tıkla... Abartıp boş yere adamın moralini bozma.
Furkan GRFN dedi: Sıkıntılı biraz o iş ya. + kartınınız minimum 2 ayda gelir. Genişletmek için tıkla... Abartıp boş yere adamın moralini bozma.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.804 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 17 Temmuz 2022 #13 Kargoya zaten 2. hafta da verildi 2 ay söyle kargo oyalandı. 7/24 evde olmama rağmen 2 3 defa geldik yoktunuz mesajı attılar. Agt kargo çok sıkıntılı. codefl0w dedi: Abartıp boş yere adamın moralini bozma. Genişletmek için tıkla... Neyin abartısı?
Kargoya zaten 2. hafta da verildi 2 ay söyle kargo oyalandı. 7/24 evde olmama rağmen 2 3 defa geldik yoktunuz mesajı attılar. Agt kargo çok sıkıntılı. codefl0w dedi: Abartıp boş yere adamın moralini bozma. Genişletmek için tıkla... Neyin abartısı?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 17 Temmuz 2022 #14 Furkan GRFN dedi: Kargoya zaten 2. hafta da verildi 2 ay söyle kargo oyalandı. 7/24 evde olmama rağmen 2 3 defa geldik yoktunuz mesajı attılar. Agt kargo çok sıkıntılı. Neyin abartısı? Genişletmek için tıkla... 2 ayın abartısı. bana 1 haftada geldi mesela.
Furkan GRFN dedi: Kargoya zaten 2. hafta da verildi 2 ay söyle kargo oyalandı. 7/24 evde olmama rağmen 2 3 defa geldik yoktunuz mesajı attılar. Agt kargo çok sıkıntılı. Neyin abartısı? Genişletmek için tıkla... 2 ayın abartısı. bana 1 haftada geldi mesela.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 17 Temmuz 2022 #15 Furkan GRFN dedi: Kargoya zaten 2. hafta da verildi 2 ay söyle kargo oyalandı. 7/24 evde olmama rağmen 2-3 defa geldik yoktunuz mesajı attılar. AGT Kargo çok sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Bana söylenen tarihte geldi. Sizle alakalı bir durum.
Furkan GRFN dedi: Kargoya zaten 2. hafta da verildi 2 ay söyle kargo oyalandı. 7/24 evde olmama rağmen 2-3 defa geldik yoktunuz mesajı attılar. AGT Kargo çok sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Bana söylenen tarihte geldi. Sizle alakalı bir durum.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.804 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 17 Temmuz 2022 #16 codefl0w dedi: 2 ayın abartısı. bana 1 haftada geldi mesela. Genişletmek için tıkla... Yalan mı atacağım kardeşim?
codefl0w dedi: 2 ayın abartısı. bana 1 haftada geldi mesela. Genişletmek için tıkla... Yalan mı atacağım kardeşim?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 17 Temmuz 2022 #17 m47 dedi: Bana söylenen tarihte geldi. Sizle alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: 2 ayın abartısı. Bana 1 haftada geldi mesela. Genişletmek için tıkla... AGT Papara card isteyenlere öncelik vermediği için 2-3 ayda geldiği oluyor. Çünkü bu firma önceliğini Amazon ve Çiçeksepeti gibi yerlere veriyor.
m47 dedi: Bana söylenen tarihte geldi. Sizle alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: 2 ayın abartısı. Bana 1 haftada geldi mesela. Genişletmek için tıkla... AGT Papara card isteyenlere öncelik vermediği için 2-3 ayda geldiği oluyor. Çünkü bu firma önceliğini Amazon ve Çiçeksepeti gibi yerlere veriyor.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.804 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 17 Temmuz 2022 #18 m47 dedi: Bana söylenen tarihte geldi. Sizle alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yok benlik bir şey yoktu. 2. hafta da mesaj geldi kargoya verdik diye 1.5 2 ay kargo oyaladı.
m47 dedi: Bana söylenen tarihte geldi. Sizle alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yok benlik bir şey yoktu. 2. hafta da mesaj geldi kargoya verdik diye 1.5 2 ay kargo oyaladı.
bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 17 Temmuz 2022 #19 Kafayı hızlıca bir sağa bir sola çevirmek gerekli. Zamanında yarım saat civarı yapamadım. Sağa çevirip bekletiyordum sonra sola çevirip bekletiyordum. Bir ara vazgeçiecektim. Kanser oldum.
Kafayı hızlıca bir sağa bir sola çevirmek gerekli. Zamanında yarım saat civarı yapamadım. Sağa çevirip bekletiyordum sonra sola çevirip bekletiyordum. Bir ara vazgeçiecektim. Kanser oldum.