Papara Card Mastercard olarak geldi

Mastercard bazı yerlerde sıkıntı çıkardığını duymuştum. Doğruluk payı var mıdır?

Hocam Mastercard kart numarasını CVV falan o numaralari üreten ve o numaralari yazarak direkt bankaya bağlıyor. Çok karmasik bir şey odeme kisminda banka ile oluyor. Sıkıntıyı banka cikarir cikarirsa Visa'da aynı bunlar. 200'den fazla ülkede geçiyor yani sıkıntı çıkarmaz. Ödeme kısmının birazina aracılık ediyorlar bence Mastercard daha iyi birçok banka çoğu kartında Mastercard kullanıyor ama Visa ile zerre farki yok öyle diyeyim sıkıntı yasamazsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam teşekkürler.

Visa ile yapıp MasterCard ile yapamadığınız ya da tam tersi olan bir durum söz konusu bile değil. İkisi de ne bankada ne başka bir yerde hiçbir sorun çıkarmıyor. Papara bir dönem MasterCard bir dönem Visa kart bastı. "Nasıl ya, niye öyle oldu, emin misiniz öyle olduğuna" gibi söylemlerde bulunmak saçma. Basılmış ve kişinin eline ulaşmış. Öyle bir tepki veriyorsunuz ki sanki yalan söylüyor ya da olmaması gereken bir durum varmış gibi. İkisi de aynı özelliklere sahip neden bu kadar uzadı bu konu anlayamadım.

Bir soru sordum arkadaşlarımda böyle geldi merak ettim. Asıl siz niye bu kadar tepki verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…