Papara Card teslim edilebilir mi?

244012

Hectopat
Makaleler
7
Üyelik için en iyisi şu anlık Papara. Para biriktirmek için ING.

İş Bankası'nın Spotify vs. için kampanya yaptığını göremedim. Para biriktirmek için vadeli hesapta da günlük olarak %8.25 faiz veriyor sanırım.
Peki Papara kartı elime ulaşır mı? Dağıtan firma bayağı berbat galiba.

Peki Papara kartı elime ulaşır mı? Dağıtan firma bayağı berbat galiba.
Aktif İleti dağıtıyor. Genelde sorunlu olan bir firma. Kart isteye isteye artık kuryeyi iyice tanıdığımdan sorun çıkartmıyor fakat ulaşmazsa sizin müşteri hizmetlerini aramanız gerekebilir. Papara ortalama 10 günde geliyor kurye tanıdık değilse.

Tek suçu kuryeye bulmamak gerek aslında. Benim kartı basıldıktan 6 gün sonra kuryeye verdiler. 2 günde bulunduğum ildeki teslimat noktasına geldi. Şu anda dağıtılmasını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötü süreç benim oldu sanırım. 70 günde elime teslim edildi hatta Şikayetvar sitesinde 2 adet bununla alakalı şikayetim bulunuyor. En son müşteri hizmetlerini arayıp kartı getirmiyorsanız hesabımı iptal edin demişliğim bile bulunuyor. 😁
Aktif İleti dağıtıyor. Genelde sorunlu olan bir firma. Kart isteye isteye artık kuryeyi iyice tanıdığımdan sorun çıkartmıyor fakat ulaşmazsa sizin müşteri hizmetlerini aramanız gerekebilir. Papara ortalama 10 günde geliyor kurye tanıdık değilse.
Böyle bir ek bırakayım hatta 😃
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Benim kartım da bugün geldi. Ekstradan bir sözleşme felan imzalayacak mıyım?
@FurkanBos komik olan ne? Param Genç kart çıkartırken sözleşme yaptıkları için bunda da sordum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı