TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #11 429905 dedi: Kolonya vardır hocam kuru bir peçeteyle silin çok abartılacak bir durum yok ıslak mendil de olur Genişletmek için tıkla... Hocam üstüne ıslak mendille falan geçiriyorum çok bir sonuç alamıyorum iğne ile yanlarından alabilir miyim?
429905 dedi: Kolonya vardır hocam kuru bir peçeteyle silin çok abartılacak bir durum yok ıslak mendil de olur Genişletmek için tıkla... Hocam üstüne ıslak mendille falan geçiriyorum çok bir sonuç alamıyorum iğne ile yanlarından alabilir miyim?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 34 5 Haziran 2022 #12 TeknoEmir dedi: Hocam üstüne ıslak mendille falan geçiriyorum çok bir sonuç alamıyorum iğne ile yanlarından alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam okulda kullandığımız silgiyle silin yapışkanı geçiyor.
TeknoEmir dedi: Hocam üstüne ıslak mendille falan geçiriyorum çok bir sonuç alamıyorum iğne ile yanlarından alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam okulda kullandığımız silgiyle silin yapışkanı geçiyor.
TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #13 babaproo dedi: Hocam okulda kullandığımız silgiyle silin yapışkanı geçiyor. Genişletmek için tıkla... iğne ile çıkardım.
babaproo dedi: Hocam okulda kullandığımız silgiyle silin yapışkanı geçiyor. Genişletmek için tıkla... iğne ile çıkardım.