Papara çerçeve sözleşmesi nedir?

Micheal_Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Papara'dan 13 dün önce bildirim gelmiş ama yeni görüyorum. Bu sözleşme nedir? Sözleşmeyi okumaya çalıştım ama bir şey de anlayamadım.

Klasik şeyler, okumanıza gerek yok. Bazı limitler düzenlenmiş ama hesabınız doğrulanmış hesapsa sizi pek alakadar etmez. Sadece bundan sonra Papara'nın içinde çok yüklü miktar para bulundurmamak gerek ve çok sırtımızı dayamamamız gerek.

kimlikte fotoğraf olmadığı için hesap doğrulanmamış. ne gibi yenilikler geliyor doğrulanmamış hesaplara?

Kimlikte fotoğraf olmadığı için hesap doğrulanmamış. Ne gibi yenilikler geliyor doğrulanmamış hesaplara?

Limitlerin çoğu ya kalkıyor ya da daha kullanılabilir bir seviyeye geliyor. Eğer alternatif kullanabilecek durumdaysanız ben pek Papara kullanmanızı tavsiye etmem. Kapatıp daha güvenli bir bankaya geçiş yapabilirsiniz. İş Bankası tavsiyemdir eğer 18 yaş altındaysanız İlk İmza Hesabı gibi mükemmel avantajları var.

online alışveriş kısıtlaması kalkıyor mu acaba?

Papara'ya para yüklemeyin parası olan hesaplara hep bloke koydular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…