Papara çift çekim oldu

Littman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sabah YouTube katıl aboneliğimi yenilemek için kartıma para yükledim. Papara'nın otomatik olarak yenilemessini bekledim fakat yenilemedi. Ben kendim manuel olarak yeniledim sonra baktım, uygulamaya kendiside çekmiş otomatik olarak yenilemiş iadesi yapılır mı yoksa müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?

Benim işlem saatim 10:54
Papara'nın kendi yenileme işlem saati 11:28

Son düzenleyen: Moderatör:
İade olacağıni sanmıyorum ama Papara müştefi hizmetleriyle görüşürsen paranı 1 ay sonra geri alabilirsin.

Müşteri hizmetlerini bir arayın. Geri gelebilir de ama işi garantiye alın.

Benzer bir sorunu Tosla'da yaşamıştım müśteri hizmetleri ilgilenirler.

Nasıl yenilememiş ya ben 3 gün gecikince mailden, bildirimden ulaşabildiği her yerden taciz ediyordu sinir bozucu bir şekilde. İade müşteri hizmetlerini ararsanız alırsınız ama sabır şart öyle pat diye düşmez çoğunlukla aynı gün.

İade olacağıni sanmıyorum ama Papara müştefi hizmetleriyle görüşürsen paranı 1 ay sonra geri alabilirsin.
Öyle bir şey yok ATM de yutulan 300 TL'm vardı gayette yardımcı oldular 2 hafta içinde kartıma iadesi sağlandı onun dışında Tosla'da 50 TL'm yutulmuştu 23 Haziran'da arıyorum bana 6 ay içinde gelir diyorlar

Papara kartla yutma sorunu benim bir rakadaşim yasadi Papara bizden çikti bankayla alakali demişti çocuk parayi alamadı.

Uygulama üzerinden yazın iade ederler. Benim karttan da otobüste çift çekim olmuştu hatadan ve hemen iade ettiler.

Papara kartla yutma sorunu benim bir rakadaşim yasadi Papara bizden çikti bankayla alakali demişti çocuk parayi alamadı.
Hocam zaten normal olarak Papara'ya bağlı bir durum söz konusu değil karşı ATM'nin bankasıyla iletişime geçmeniz gerekiyor ancak sen bunu papara müşteri temsilcisine iletirsen sizin adınıza dilekçeyi yazıp takip ediyorlar sizde her gün temsilciyi arayıp durumu kontrol edebiliyorsunuz.

WhatsApp'tan ulaştım sorunu anlattım cevap şöyle oldu "konu ile yetkili birimimiz ilgilenmektedir. Talebinizi destek@papara.com mail adresimizden yetkili birimimize iletmiş bulunmaktayız. Hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresinizden sizinle tekrar iletişime geçmekteyiz."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…