Arkadaşlar merhaba, sabah YouTube katıl aboneliğimi yenilemek için kartıma para yükledim. Papara'nın otomatik olarak yenilemessini bekledim fakat yenilemedi. Ben kendim manuel olarak yeniledim sonra baktım, uygulamaya kendiside çekmiş otomatik olarak yenilemiş iadesi yapılır mı yoksa müşteri hizmetlerini aramalı mıyım?
Benim işlem saatim 10:54
Papara'nın kendi yenileme işlem saati 11:28
Nasıl yenilememiş ya ben 3 gün gecikince mailden, bildirimden ulaşabildiği her yerden taciz ediyordu sinir bozucu bir şekilde. İade müşteri hizmetlerini ararsanız alırsınız ama sabır şart öyle pat diye düşmez çoğunlukla aynı gün.
Öyle bir şey yok ATM de yutulan 300 TL'm vardı gayette yardımcı oldular 2 hafta içinde kartıma iadesi sağlandı onun dışında Tosla'da 50 TL'm yutulmuştu 23 Haziran'da arıyorum bana 6 ay içinde gelir diyorlar
Öyle bir şey yok ATM de yutulan 300 TL'm vardı gayet de yardımcı oldular 2 hafta içinde kartıma iadesi sağlandı onun dışında Tosla'da 50 TL'm yutulmuştu 23 Haziran'da arıyorum bana 6 ay içinde gelir diyorlar
Hocam zaten normal olarak Papara'ya bağlı bir durum söz konusu değil karşı ATM'nin bankasıyla iletişime geçmeniz gerekiyor ancak sen bunu papara müşteri temsilcisine iletirsen sizin adınıza dilekçeyi yazıp takip ediyorlar sizde her gün temsilciyi arayıp durumu kontrol edebiliyorsunuz.
WhatsApp'tan ulaştım sorunu anlattım cevap şöyle oldu "konu ile yetkili birimimiz ilgilenmektedir. Talebinizi destek@papara.com mail adresimizden yetkili birimimize iletmiş bulunmaktayız. Hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresinizden sizinle tekrar iletişime geçmekteyiz."