Papara çöktü mü?

Posedyon

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aktif olarak Papara'da hiçbir işlem yapamıyorum, internet sitesi açılıyor fakat işlem yapamıyorum. Uygama açılıyor fakat hesaba giriş yapamıyorum, sizde de öyle mi?

Umarım çözerler hızlıca, ya Thodex v2 ya da Akbank v2 ihtimalleri görüyorum. Akbank'taki gibi sunucular vs. gitmiştir umarım sadece.

Umarım çözerler hızlıca, ya Thodex V2 ya da Akbank V2 ihtimalleri görüyorum. Akbank'taki gibi sunucular vs. gitmiştir umarım sadece.

Büyük ihtimal güncelleme vs yapacaklar eğer sunucular Akbank gibi gittiyse bu hafta Papara yok demek. Bana çökme değilmiş gibime geldi.Yada belki bir sorun çıkmıştır ama akbank gibi olduğunu sanmam.

Büyük ihtimal güncelleme vs yapacaklar eğer sunucular Akbank gibi gittiyse bu hafta Papara yok demek. Bana çökme değilmiş gibime geldi.Yada belki bir sorun çıkmıştır ama akbank gibi olduğunu sanmam.
Haklısınız direk olayı böyle abartmaya gerek olmayabilir ama bir finans uygulamasına erişimin hiç olmaması çok garip ve çök kötü.

Harcama yapılabiliyormuş hocam. Düzelir yüksek ihtimal.

Haklısınız direk olayı böyle abartmaya gerek olmayabilir ama bir finans uygulamasına erişimin hiç olmaması çok garip ve çök kötü.

Açıldı hocam papara, sorun olduğu zaman insan en kötü ihtimali düşünüyor. Abartmaya gerek yokmuş. Her şey yolunda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı