L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.635 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Kasım 2021 #11 Mubis10 dedi: 63 lirayı Enpara'ya çektim ben kurtardım parayı siz 72 kuruşunuza yanın hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmıyorum içeride 1500₺ var olursa yandık desenize.
Mubis10 dedi: 63 lirayı Enpara'ya çektim ben kurtardım parayı siz 72 kuruşunuza yanın hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmıyorum içeride 1500₺ var olursa yandık desenize.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Kasım 2021 #12 The Towande dedi: İçeride 72 kuruşum kalmıştı umarım başına bir şey gelmez. Genişletmek için tıkla... Allah korusun, 7,2$ az para değil! Akbank gibi olmaz umarım.
The Towande dedi: İçeride 72 kuruşum kalmıştı umarım başına bir şey gelmez. Genişletmek için tıkla... Allah korusun, 7,2$ az para değil! Akbank gibi olmaz umarım.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 8 Kasım 2021 #13 Lycus dedi: Bir şey olacağını sanmıyorum içeride 1500₺ var olursa yandık desenize. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyoruz hocam merak etmeyin paranız Merkez Bankası güvencesinde.
Lycus dedi: Bir şey olacağını sanmıyorum içeride 1500₺ var olursa yandık desenize. Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyoruz hocam merak etmeyin paranız Merkez Bankası güvencesinde.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.635 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Kasım 2021 #14 Mubis10 dedi: Şaka yapıyoruz hocam merak etmeyin paranız Merkez Bankası güvencesinde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum yahu ben de öyle makarasına geçiyorum Papara'nın böyle bir sorun yaşacağını sanmıyorum.
Mubis10 dedi: Şaka yapıyoruz hocam merak etmeyin paranız Merkez Bankası güvencesinde. Genişletmek için tıkla... Biliyorum yahu ben de öyle makarasına geçiyorum Papara'nın böyle bir sorun yaşacağını sanmıyorum.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #15 5 Kusur TL feda olsun onlara.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 8 Kasım 2021 #16 Mubis10 dedi: Papara'ya yine erişilemiyor uygulama şu an çökmüş vaziyette. Son 1 haftadır da birkaç markette denediğimdede pos cihazında onaylanmadı red hatası aldım. Enpara'ya tekrar geçişimi yaptım. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten bendede girmiyor son günlerde.
Mubis10 dedi: Papara'ya yine erişilemiyor uygulama şu an çökmüş vaziyette. Son 1 haftadır da birkaç markette denediğimdede pos cihazında onaylanmadı red hatası aldım. Enpara'ya tekrar geçişimi yaptım. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten bendede girmiyor son günlerde.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.809 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 8 Kasım 2021 #17 Ben bugün Papara kartımla hem para çektim hem de POS ödemesi yaptım. Uygulamaya da rahatlıkla girip işlem yapabiliyorum, garip geldi.
Ben bugün Papara kartımla hem para çektim hem de POS ödemesi yaptım. Uygulamaya da rahatlıkla girip işlem yapabiliyorum, garip geldi.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.635 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Kasım 2021 #18 Motionless IN White dedi: Ben bugün Papara kartımla hem para çektim hem de pos ödemesi yaptım. Uygulamaya da rahatlıkla girip işlem yapabiliyorum, garip geldi. Genişletmek için tıkla... Girme kısmında sorun yok kart falan bir şeyi aktif etmek ya da kullanımını kapatmak bayağı uzun sürüyor. SMS'ler de bayağı geç geliyor bu aralar.
Motionless IN White dedi: Ben bugün Papara kartımla hem para çektim hem de pos ödemesi yaptım. Uygulamaya da rahatlıkla girip işlem yapabiliyorum, garip geldi. Genişletmek için tıkla... Girme kısmında sorun yok kart falan bir şeyi aktif etmek ya da kullanımını kapatmak bayağı uzun sürüyor. SMS'ler de bayağı geç geliyor bu aralar.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 8 Kasım 2021 #19 Desene gitti benim 62 kuruş... SSD paramdı o benim
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 8 Kasım 2021 #20 Motionless IN White dedi: Ben bugün Papara kartımla hem para çektim hem de pos ödemesi yaptım. Uygulamaya da rahatlıkla girip işlem yapabiliyorum, garip geldi. Genişletmek için tıkla... Garip gerçekten. Bugün'de denedim POS ödemesini kabul etmedi bende. Enpara'yla ödeme yapabildim neyse ki.
Motionless IN White dedi: Ben bugün Papara kartımla hem para çektim hem de pos ödemesi yaptım. Uygulamaya da rahatlıkla girip işlem yapabiliyorum, garip geldi. Genişletmek için tıkla... Garip gerçekten. Bugün'de denedim POS ödemesini kabul etmedi bende. Enpara'yla ödeme yapabildim neyse ki.