vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 14 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar az önce 500 TL dolandırıldım, dalgınlığıma geldi parayı şahısa attım. Papara'ya mail atsam durumu anlatsam paranın iadesini yaparlar mı?
Arkadaşlar az önce 500 TL dolandırıldım, dalgınlığıma geldi parayı şahısa attım. Papara'ya mail atsam durumu anlatsam paranın iadesini yaparlar mı?
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 58 Yer Adana 14 Eylül 2025 #3 Sanmıyorum, kullanıcı hatası deyip geçebilirler. Ama denemekten de zarar gelmez.
komencero Picopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #4 Mahkeme kararı olmadan hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025
Gustavo Gus Fring Picopat Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #5 Adamın alnında dolandırıcı yazmıyor sanmıyorum atacaklarını geri. Belgeler varsa elinizde dolandırıldığınıza kanıt bir atıp deneyin olmadı elinizde belgelerle doğru adaletin yoluna.
Adamın alnında dolandırıcı yazmıyor sanmıyorum atacaklarını geri. Belgeler varsa elinizde dolandırıldığınıza kanıt bir atıp deneyin olmadı elinizde belgelerle doğru adaletin yoluna.
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.052 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #6 vesteerie dedi: Arkadaşlar az önce 500 TL dolandırıldım, dalgınlığıma geldi parayı şahısa attım. Papara'ya mail atsam durumu anlatsam paranın iadesini yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yok aga niye öyle bir şey yapsınlar. Geçmiş olsun en azından ucuz atlatmışsınız iyi tarafından bakın bundan sonra yemezsiniz.
vesteerie dedi: Arkadaşlar az önce 500 TL dolandırıldım, dalgınlığıma geldi parayı şahısa attım. Papara'ya mail atsam durumu anlatsam paranın iadesini yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yok aga niye öyle bir şey yapsınlar. Geçmiş olsun en azından ucuz atlatmışsınız iyi tarafından bakın bundan sonra yemezsiniz.
vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 14 Eylül 2025 #7 500 TL'yide zor durumda olan birinden borç almıştım, sabah sabah bayağı moralim bozuldu.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.520 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 14 Eylül 2025 #8 Suç duyurusunda bulunup almaktan başka çaren yok, o da çok uzun sürer ve masraflı olur.
vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 14 Eylül 2025 #9 The Fallen Angel dedi: Suç duyurusunda bulunup almaktan başka çaren yok, o da çok uzun sürer ve masraflı olur. Genişletmek için tıkla... Eleman bir de kiralık Papara kullanıyor, normal bir tip değilmiş şimdi anlıyorum. Sağlık olsun daha kötüsüde olabilirdi.
The Fallen Angel dedi: Suç duyurusunda bulunup almaktan başka çaren yok, o da çok uzun sürer ve masraflı olur. Genişletmek için tıkla... Eleman bir de kiralık Papara kullanıyor, normal bir tip değilmiş şimdi anlıyorum. Sağlık olsun daha kötüsüde olabilirdi.