sw1ndddddd Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Kartım var, eğer düzeldiyse tekrardan kullanmaya başlayacağım. Bilgisi olan var mı?
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 4.126 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 Düzeleli 3 haftadan fazla oldu herhalde. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS sw1ndddddd Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 Iwatani Naofumi dedi: Düzeleli 3 haftadan fazla oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Iwatani Naofumi dedi: Düzeleli 3 haftadan fazla oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 11 Temmuz 2025 #4 Iwatani Naofumi dedi: Düzeleli 3 haftadan fazla oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Benimki hala düzelmedi. Artı 0 Eksi
Iwatani Naofumi dedi: Düzeleli 3 haftadan fazla oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Benimki hala düzelmedi.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 4.126 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #5 Pentagon dedi: Benimki hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... İncelemeye alınmış bir hesapsa eğer, onlar hala düzelmeye devam ediyor. Normal hesap ise destek ile iletişime geç, çünkü bende kullanıyorum ve 3 hafta -1ay önce falan tüm yetkilerim verildi ve hiçbir kısıtlama olmadan kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Pentagon dedi: Benimki hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... İncelemeye alınmış bir hesapsa eğer, onlar hala düzelmeye devam ediyor. Normal hesap ise destek ile iletişime geç, çünkü bende kullanıyorum ve 3 hafta -1ay önce falan tüm yetkilerim verildi ve hiçbir kısıtlama olmadan kullanıyorum.
onlucky Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Temmuz 2025 #6 sw1ndddddd dedi: Kartım var, eğer düzeldiyse tekrardan kullanmaya başlayacağım. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... 18'den büyüksen bir esprisi yok Papara'nın, cashback için kullanıyorsan Sipay var şu an en fazla cashback veren uygulaması. Artı 0 Eksi
sw1ndddddd dedi: Kartım var, eğer düzeldiyse tekrardan kullanmaya başlayacağım. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... 18'den büyüksen bir esprisi yok Papara'nın, cashback için kullanıyorsan Sipay var şu an en fazla cashback veren uygulaması.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.957 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 11 Temmuz 2025 #7 onlucky dedi: 18'den büyüksen bir esprisi yok Papara'nın, cashback için kullanıyorsan Sipay var şu an en fazla cashback veren uygulaması. Genişletmek için tıkla... Benim kullanma amacım Akbank ile ortak olmaları. Evimin yanında Akbank var, parayı Papara'ya yükleyip ücretsiz Enpara'ya gönderiyorum. Artı 0 Eksi
onlucky dedi: 18'den büyüksen bir esprisi yok Papara'nın, cashback için kullanıyorsan Sipay var şu an en fazla cashback veren uygulaması. Genişletmek için tıkla... Benim kullanma amacım Akbank ile ortak olmaları. Evimin yanında Akbank var, parayı Papara'ya yükleyip ücretsiz Enpara'ya gönderiyorum.