theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Temmuz 2025 #11 Luvyan dedi: Evet 2 senem var diye cok takılmıyorum şu an ama 3 4 sene kullanacak biri veli ile kart cıkarması cok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Benim de 2 var diyebilirim.
Luvyan dedi: Evet 2 senem var diye cok takılmıyorum şu an ama 3 4 sene kullanacak biri veli ile kart cıkarması cok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Benim de 2 var diyebilirim.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 4.018 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #12 theumtkyd dedi: Benim de 2 var diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben bekleyeceğim zaten YKS var 18 olunca hallederim.
theumtkyd dedi: Benim de 2 var diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben bekleyeceğim zaten YKS var 18 olunca hallederim.
AgaRingo Picopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 313 Yer Türkiye 30 Temmuz 2025 #13 theumtkyd dedi: Papara Card almak istiyorum ancak sıkıntı yaşar mıyım? Düzeldi mi Papara? Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi.
theumtkyd dedi: Papara Card almak istiyorum ancak sıkıntı yaşar mıyım? Düzeldi mi Papara? Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi.