Papara e.Tail'de çalışmıyor

Hocam böyle siteler veya uygulamalar ön ödemeli kartları kabul etmeyebiliyor. Xbox uygulaması'da aynı şekilde banka kartından ödeme yapmayı deneyin.

Playstore.com'da da çalışmıyor şu an bu kartlar. Acaba genel bir sorun mudur?

Hocam böyle siteler veya uygulamalar ön ödemeli kartları kabul etmeyebiliyor. Xbox uygulaması'da aynı şekilde banka kartından ödeme yapmayı deneyin.
Xbox Game Pass alabiliyorum ön ödemeli kart ile. Kabul ediyor. Bahsi geçen site kabul ediyor mu bilmiyorum. Hiç alışveriş yapmadım ve bir kaynak da bulamadım ön ödemeli kart konusunda. Yine de dediğiniz gibi olabilir. Kabul etmeyebiliyor bu tarz siteler.

Aynı şeklide nays ile de alışveriş yapılmıyor eTail'den. Mecbur banka kartı kullanmadım ben eğer yapabilirsen banka kartına gönder parayı öyle al.

Ha bu arada humble bundle'dan alışveriş yapabilirsiniz nays ile denedim orada oldu.

E. Tailden yapmıştım ben Nays ile.

Bende yapamıyorum ama bazen belki hafta içi günleri alışveriş yapabiliyorum tam emin değilim. Yine de bundan birkaç ay önceden papara ve nays ile gamebilleten, voidudan ve etailden rahatça alışveriş yapabiliyordum. Şuan yapamıyorum ilginçtir ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…