Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 18 Kasım 2023 #11 fatih murdock dedi: Bende yapamıyorum ama bazen belki hafta içi günleri alışveriş yapabiliyorum tam emin değilim. Yine de bundan birkaç ay önceden Papara ve Nays ile gamebilleten, Voidu'dan ve ETail'den rahatça alışveriş yapabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı.
fatih murdock dedi: Bende yapamıyorum ama bazen belki hafta içi günleri alışveriş yapabiliyorum tam emin değilim. Yine de bundan birkaç ay önceden Papara ve Nays ile gamebilleten, Voidu'dan ve ETail'den rahatça alışveriş yapabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 18 Kasım 2023 #12 Livo dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi paparada'ki paranızı kendinize veya ailenize ait banka hesabına gönderin. Öyle satın alım yapın.
Livo dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi paparada'ki paranızı kendinize veya ailenize ait banka hesabına gönderin. Öyle satın alım yapın.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 18 Kasım 2023 #13 Johancruyff dedi: Hocam en iyisi paparada'ki paranızı kendinize veya ailenize ait banka hesabına gönderin. Öyle satın alım yapın. Genişletmek için tıkla... Oluyor mu öyle artık hesap 2. dereceden akrabama ait.
Johancruyff dedi: Hocam en iyisi paparada'ki paranızı kendinize veya ailenize ait banka hesabına gönderin. Öyle satın alım yapın. Genişletmek için tıkla... Oluyor mu öyle artık hesap 2. dereceden akrabama ait.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #14 Livo dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O yüzden alabilmişsiniz çünkü 3D security var etail'de ama humble bundle'da yok o yüzden alabildim.
Livo dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O yüzden alabilmişsiniz çünkü 3D security var etail'de ama humble bundle'da yok o yüzden alabildim.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 18 Kasım 2023 #15 Livo dedi: Oluyor mu öyle artık hesap 2. dereceden akrabama ait. Genişletmek için tıkla... Oluyor tabii ki hocam papara'dan orta kısımda ki para gönder kısmından para gönder/İBAN yazısı olucak ordan İban'a yapabilirsiniz para transferi.
Livo dedi: Oluyor mu öyle artık hesap 2. dereceden akrabama ait. Genişletmek için tıkla... Oluyor tabii ki hocam papara'dan orta kısımda ki para gönder kısmından para gönder/İBAN yazısı olucak ordan İban'a yapabilirsiniz para transferi.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 18 Kasım 2023 #16 Johancruyff dedi: Oluyor tabii ki hocam Papara'dan orta kısımda ki para gönder kısmından para gönder/İBAN yazısı olacak oradan IBAN'a yapabilirsiniz para transferi. Genişletmek için tıkla... % Kaç kesiyor.
Johancruyff dedi: Oluyor tabii ki hocam Papara'dan orta kısımda ki para gönder kısmından para gönder/İBAN yazısı olacak oradan IBAN'a yapabilirsiniz para transferi. Genişletmek için tıkla... % Kaç kesiyor.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 18 Kasım 2023 #17 Livo dedi: % Kaç kesiyor. Genişletmek için tıkla... Zannedersem para kesmiyor hocam miktarı yazın, sonrasında son bölümde kesim ücreti falan yazıyor zaten ordan bakarsınız.
Livo dedi: % Kaç kesiyor. Genişletmek için tıkla... Zannedersem para kesmiyor hocam miktarı yazın, sonrasında son bölümde kesim ücreti falan yazıyor zaten ordan bakarsınız.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 18 Kasım 2023 #18 Johancruyff dedi: Zannedersem para kesmiyor hocam miktarı yazın, sonrasında son bölümde kesim ücreti falan yazıyor zaten oradan bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam sağ olun.
Johancruyff dedi: Zannedersem para kesmiyor hocam miktarı yazın, sonrasında son bölümde kesim ücreti falan yazıyor zaten oradan bakarsınız. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam sağ olun.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 18 Kasım 2023 #19 Livo dedi: Hallettim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.