Evet, VISA gecerli diye biliyorum. VISA ise Papara gecerlidir muhtemelen. Ogrenci olarak gececegini dusunmuyorum hic denemedim. Bir kere denemek icin binin bence.
İzmir’de toplu ulaşımda kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kartlar ile temassız ödeme dönemi başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Visa işbirliği ile İzmirliler toplu ulaşımda uluslararası standartlarda temassız ödeme hizmetine kavuşuyor.
VISA geçerli diye biliyorum ben de. Bana gelen Papara kartı VISA sistemine kayıtlı. ESHOT ve İZULAŞ otobüslerine, metro, tramvay ve İZDENİZ gemilerinde geçerli.
Turizm sezonunda yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanan İzmir’de, toplu ulaşım araçlarında İzmirim Kartların yanı sıra yurt içi ve dışı temassız kredi, banka ve ön ödemeli kartlarla biniş kolaylığı yaygınlaşıyor.
Ogrenci fiyati yanlis hatirlamiyorsam 2 kusur. Ogrenci fiyatindan cok kar ettiriyor mu acaba? Tunc Soyer'i bir yerde gorursem soracagim tabii pek mumkun mu bilmem ama
Ogrenci fiyati yanlış hatirlamiyorsam 2 kusur. Ogrenci fiyatindan cok kar ettiriyor mu acaba? Tunc Soyer'i bir yerde gorursem soracagim tabii pek mumkun mu bilmem ama