efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #11 goktug.59 dedi: @efeekaya ? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız mesaj yanlış bilgi içeriyor.
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 594 Çözümler 11 Yer Türkiye 25 Nisan 2021 #12 Ben kart eve geldiğinde okuldaydım adam vermemiş, sonra 1-2 hafta sonra yine dağıtıma çıktı o zaman almıştım.
Ben kart eve geldiğinde okuldaydım adam vermemiş, sonra 1-2 hafta sonra yine dağıtıma çıktı o zaman almıştım.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.493 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #13 efeekaya dedi: Yazdığınız mesaj yanlış bilgi içeriyor. Genişletmek için tıkla... Evde yoktum eve geldiğimde AGT Kuryeyi aradım yakındaysan gel al kartını iptal etmeyelim dedi.
efeekaya dedi: Yazdığınız mesaj yanlış bilgi içeriyor. Genişletmek için tıkla... Evde yoktum eve geldiğimde AGT Kuryeyi aradım yakındaysan gel al kartını iptal etmeyelim dedi.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #14 goktug.59 dedi: Evde yoktum eve geldiğimde AGT Kuryeyi aradım yakındaysan gel al kartını iptal etmeyelim dedi. Genişletmek için tıkla... Kartını iptal edeceklerini anlamına gelmiyor. O şubedeki çalışanların öyle bir şey söylemesi mümkün değil zaten. Kartını kurye değil Papara iptal edebilir.
goktug.59 dedi: Evde yoktum eve geldiğimde AGT Kuryeyi aradım yakındaysan gel al kartını iptal etmeyelim dedi. Genişletmek için tıkla... Kartını iptal edeceklerini anlamına gelmiyor. O şubedeki çalışanların öyle bir şey söylemesi mümkün değil zaten. Kartını kurye değil Papara iptal edebilir.
ahmtcndmrts Femtopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #15 Bir kere gelir. Almazsan ikinciye bir daha gelir.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #16 Kurye sana ulaşamazsa sonraki dağıtımı beklemen gerekiyor, şubeden de kartı teslim alabilirsin. T21 dedi: Kurye sana ulaşamazsa sonraki dağıtımı beklemen gerekiyor, şubeden de kartı teslim alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Agt kurye kartı getiriyor. Kart sadece sahibine teslim edilebiliyormuş.
Kurye sana ulaşamazsa sonraki dağıtımı beklemen gerekiyor, şubeden de kartı teslim alabilirsin. T21 dedi: Kurye sana ulaşamazsa sonraki dağıtımı beklemen gerekiyor, şubeden de kartı teslim alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Agt kurye kartı getiriyor. Kart sadece sahibine teslim edilebiliyormuş.
Emir343401 Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #17 T21 dedi: Kurye sana ulaşamazsa sonraki dağıtımı beklemen gerekiyor, şubeden de kartı teslim alabilirsin. Agt kurye kartı getiriyor. Kart sadece sahibine teslim edilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Şubesi nerde bilmiyorumki agt nin
T21 dedi: Kurye sana ulaşamazsa sonraki dağıtımı beklemen gerekiyor, şubeden de kartı teslim alabilirsin. Agt kurye kartı getiriyor. Kart sadece sahibine teslim edilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Şubesi nerde bilmiyorumki agt nin
A Ahmet Hilmi Çaylı Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 38 27 Aralık 2021 #18 T21 dedi: Kurye sana ulaşamazsa sonraki dağıtımı beklemen gerekiyor, şubeden de kartı teslim alabilirsin. Agt kurye kartı getiriyor. Kart sadece sahibine teslim edilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Knk peki agt şubesine mi geliyor?
T21 dedi: Kurye sana ulaşamazsa sonraki dağıtımı beklemen gerekiyor, şubeden de kartı teslim alabilirsin. Agt kurye kartı getiriyor. Kart sadece sahibine teslim edilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Knk peki agt şubesine mi geliyor?