S syquee Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 Merhaba koyu bir Fenerbahçe'li olarak Papara FB kart almak istedim, yaklaşık 2 haftadır bekliyorum sanırım ama stoklara gelmiyor sizce ne zaman gelir?
Merhaba koyu bir Fenerbahçe'li olarak Papara FB kart almak istedim, yaklaşık 2 haftadır bekliyorum sanırım ama stoklara gelmiyor sizce ne zaman gelir?
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 30 Ekim 2024 #2 syquee dedi: Merhaba koyu bir Fenerbahçe'li olarak Papara fb kart almak istedim, yaklaşık 2 haftadır bekliyorum sanırım ama stoklara gelmiyor sizce ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam Papara kartların gelmesi sanırım uzun sürüyor. 3 kere düz kart alımım oldu. Hepsinde de 1 ay kadar beklemiştim.
syquee dedi: Merhaba koyu bir Fenerbahçe'li olarak Papara fb kart almak istedim, yaklaşık 2 haftadır bekliyorum sanırım ama stoklara gelmiyor sizce ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Hocam Papara kartların gelmesi sanırım uzun sürüyor. 3 kere düz kart alımım oldu. Hepsinde de 1 ay kadar beklemiştim.
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 lwoins dedi: Hocam Papara kartların gelmesi sanırım uzun sürüyor. 3 kere düz kart alımım oldu. Hepsinde de 1 ay kadar beklemiştim. Genişletmek için tıkla... Ben marketten aldım direk @Teknoyms neye göre beğenmedim atıyorsunuz hocam? Son düzenleme: 30 Ekim 2024
lwoins dedi: Hocam Papara kartların gelmesi sanırım uzun sürüyor. 3 kere düz kart alımım oldu. Hepsinde de 1 ay kadar beklemiştim. Genişletmek için tıkla... Ben marketten aldım direk @Teknoyms neye göre beğenmedim atıyorsunuz hocam?
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 30 Ekim 2024 #4 Silence59 dedi: Ben marketten aldım direk. @Teknoyms neye göre beğenmedim atıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Marketten alınanlar Lite kart değil mi hocam?
Silence59 dedi: Ben marketten aldım direk. @Teknoyms neye göre beğenmedim atıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Marketten alınanlar Lite kart değil mi hocam?
S syquee Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #5 Silence59 dedi: Ben marketten aldım direk. @Teknoyms neye göre beğenmedim atıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Taraftar kartları marketlete gelmiyor diye biliyorum nasıl aldınız acaba.
Silence59 dedi: Ben marketten aldım direk. @Teknoyms neye göre beğenmedim atıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Taraftar kartları marketlete gelmiyor diye biliyorum nasıl aldınız acaba.
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #6 syquee dedi: Taraftar kartları marketlete gelmiyor diye biliyorum nasıl aldınız acaba. Genişletmek için tıkla... Bende gelmiyor diye biliyordum
syquee dedi: Taraftar kartları marketlete gelmiyor diye biliyorum nasıl aldınız acaba. Genişletmek için tıkla... Bende gelmiyor diye biliyordum