Mucoxz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #1 Giriş yapmayanlar Papara web deneyebilir 5-6kişi denedik hepimizde webden giriş sağlayınca oldu ayrıca şu an kartın bilgilerini biliyorsanız alıcağınız bir şey varsa alabilirsiniz ben kendim denedim alınabiliyor hiçbir problem olmadı.
Giriş yapmayanlar Papara web deneyebilir 5-6kişi denedik hepimizde webden giriş sağlayınca oldu ayrıca şu an kartın bilgilerini biliyorsanız alıcağınız bir şey varsa alabilirsiniz ben kendim denedim alınabiliyor hiçbir problem olmadı.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2023 #2 Eyvallah.
Mucoxz Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #3 Moderatör arkadaşlar soru işareti koymuşlar ben istiyormuşum gibi Yapmasalar iyi olurmuş. Liberte Sergen dedi: Eyvallah. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam Düzenleme: Bende şu anda telefonda açılıyor.
Moderatör arkadaşlar soru işareti koymuşlar ben istiyormuşum gibi Yapmasalar iyi olurmuş. Liberte Sergen dedi: Eyvallah. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam Düzenleme: Bende şu anda telefonda açılıyor.