Papara güvenilir mi?

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Papara Black Card aldım. Daha öncesinde ininal kullanıyordum. Gerçekten dünya varmış. ininal bizi ciddi ciddi sömürüyormuş. Kart alıyorum para veriyorum. Para yatırıyorum yine para kesiyor. Sürekli komisyonlar ile bizi sömürüyor. Ama Papara'da işler çok farklı. Alırken herhangi bir para ödemiyorsunuz ve istediğiniz kadar para yükleyin yine komisyon gibi bir dertiniz yok. Asıl güzel yanı Netflix, YouTube, Spotify hatta ve hatta eczaneye kadar "cashback" denilen bir sistem ile yaptığınız alışverişleri karşılıyor. Çok memnunum. Kesinlikle alabilirsiniz. Güven konusunda en ufak bir sorunuz olmasın.

Aynen, tek sıkıntısı o. Kartı bir günde bastılar. Ama kurye sağ olsun 2.5 haftada getirdi .

Aylık 5 kere yatırıp çekme limiti var sonrasında para kesiyor.Ancak yine de İninal Paycell gibi kartlardan daha avantajlı.
5 Kere 500 TL'yi aşınca yatırdığınız miktarın %1lik bir kısımını kesiyor. Kimse 1 ayda o kadar para yatırmaz ya bence. Günde 2.500 TL para çekme ve yatırma limiti var. Tek dezavantajı ön ödemeli kart olduğu için kredi kartından veya banka kartından havale yapılamıyor. Sadece papara kullanan kullanıcılar birbirlerine para atabiliyor. Sadece telefon numaralarına bakiye atabiliyorsunuz bu kart ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…