Hesap onay işlemlerinde kimlikte ne varsa istiyor biraz absürt gelecek ama güvenemiyor insan. Bu bilgileri vermeden kullanmak mümkün değil bir sıkıntı çıkar mı? Bu uygulamada resmi bankanın ya da devletin bir onayı var mı? İleride sıkıntı yaşar mıyım çiftlik bank mağduru gibi olmayalım sonra
Böyle rehber açma ihtiyaç duydum. Şimdi Papara güvenilir mi? Aşağıda tek tek madde olarak yazacam. 1. Papara BDDK lisansı almış ve TCMB tarafından denetlenmektedir. BDDK nedir? BDDK;5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 82. maddesi “Kamu tüzel kişiliğini haiz ve mali özerkliğe sahip Bankacılık...
Crypto para kullanmadığın sürece devlet harcamalarını takip edip gerektiğinde vergi hesabı sormak için her türlü banka kurumundan bu bilgileri almasını istiyor.
Hesap onay işlemlerinde kimlikte ne varsa istiyor biraz absürt gelecek ama güvenemiyor insan. Bu bilgileri vermeden kullanmak mümkün değil bir sıkıntı çıkar mı? Bu uygulamada resmi bankanın ya da devletin bir onayı var mı? İleride sıkıntı yaşar mıyım çiftlik bank mağduru gibi olmayalım sonra
Kesinlikle güvenilir başımdan geçen bir olayı anlatayım yanlışlıkla başkasına para atmıştım eğer parayı attığım kişi parayı kullanmadıysa iadesi yapılıyor Papara'yı arayıp konuştum 5 dakikada paramı geri yolladılar.