cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #11 Unknowns dedi: Hocam para iade etmiyor falan diyorlar ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kim parayı iade etmiyor? Papara ile alakası yok. Mesela diyelim Trendyol'dan ürün alıp iade ettiniz, 7 gün içerisinde iade geliyor.
Unknowns dedi: Hocam para iade etmiyor falan diyorlar ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kim parayı iade etmiyor? Papara ile alakası yok. Mesela diyelim Trendyol'dan ürün alıp iade ettiniz, 7 gün içerisinde iade geliyor.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 11 Nisan 2023 #12 Unknowns dedi: Hocam para iade etmiyor falan diyorlar ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ama başka alternatifler daha cazip geldiği için pek kullanmaz oldum Papara'yı. Paparaya güvenebilirsiniz bir sıkıntı çıkmaz.
Unknowns dedi: Hocam para iade etmiyor falan diyorlar ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ama başka alternatifler daha cazip geldiği için pek kullanmaz oldum Papara'yı. Paparaya güvenebilirsiniz bir sıkıntı çıkmaz.