Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #11 Ipares dedi: En iyi ön ödeme sistemleri (sırasıyla) 1-Papara. 2-Tosla. 3-İninal/Paycell. 4-Diğer. Genişletmek için tıkla... Dört karta da birkaç gün itibariyle sahip olmuş olacağım Para yüklemeden kenarda dursa herhangi bir sıkıntı olur mu?
Ipares dedi: En iyi ön ödeme sistemleri (sırasıyla) 1-Papara. 2-Tosla. 3-İninal/Paycell. 4-Diğer. Genişletmek için tıkla... Dört karta da birkaç gün itibariyle sahip olmuş olacağım Para yüklemeden kenarda dursa herhangi bir sıkıntı olur mu?
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 12 Eylül 2020 #12 Ruter dedi: Dört karta da birkaç gün itibarıyla sahip olmuş olacağım para yüklemeden kenarda dursa herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ininal'da para yüklediğin an 2 TL para çekiyorlar. Güya aylık işlem ücreti. Tosla almalısın o gayet güzel. Hiçbir sorun olmaz.
Ruter dedi: Dört karta da birkaç gün itibarıyla sahip olmuş olacağım para yüklemeden kenarda dursa herhangi bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ininal'da para yüklediğin an 2 TL para çekiyorlar. Güya aylık işlem ücreti. Tosla almalısın o gayet güzel. Hiçbir sorun olmaz.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #13 Ipares dedi: Ininal'da para yüklediğin an 2 TL para çekiyorlar. Güya aylık işlem ücreti. Tosla almalısın o gayet güzel. Hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Inınal ve Paycell hem kenarda duruyor içi boş zaten. Tosla aldım da geleceği yok herhalde.
Ipares dedi: Ininal'da para yüklediğin an 2 TL para çekiyorlar. Güya aylık işlem ücreti. Tosla almalısın o gayet güzel. Hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Inınal ve Paycell hem kenarda duruyor içi boş zaten. Tosla aldım da geleceği yok herhalde.
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 12 Eylül 2020 #14 Ruter dedi: ininal ve Paycell hem kenarda duruyor içi boş zaten. Tosla aldım da geleceği yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Tosla belirsiz. Ama güzel.
Ruter dedi: ininal ve Paycell hem kenarda duruyor içi boş zaten. Tosla aldım da geleceği yok herhalde. Genişletmek için tıkla... Tosla belirsiz. Ama güzel.
jxorz Megapat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Eylül 2020 #15 Papara'nın adı çıktı Çiftlik Bank ile. Ondan dolayı bu söylentiler.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 12 Eylül 2020 #16 Hiç kullanmamış biri olarak; tabii ki güvenilir