Slymnss Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 21 Kasım 2022 #1 Eski telefon numarasına hiçbir şekilde erişimim yok. Güvenlik kodu o numaraya gidiyor, hesaba giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Eski telefon numarasına hiçbir şekilde erişimim yok. Güvenlik kodu o numaraya gidiyor, hesaba giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.859 Makaleler 3 Çözümler 59 21 Kasım 2022 #2 Slymnss dedi: Eski telefon numarasına hiçbir şekilde erişimim yok. Güvenlik kodu o numaraya gidiyor, hesaba giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam biz nasıl yardımcı olalım Papara'yı arasanıza.
Slymnss dedi: Eski telefon numarasına hiçbir şekilde erişimim yok. Güvenlik kodu o numaraya gidiyor, hesaba giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam biz nasıl yardımcı olalım Papara'yı arasanıza.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.292 Çözümler 56 21 Kasım 2022 #3 Email ile giriş yapın.
Slymnss Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 21 Kasım 2022 #4 AnotherJourney dedi: Email ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım eski telefon numarasına güvenlik kodu gönderdi.
AnotherJourney dedi: Email ile giriş yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım eski telefon numarasına güvenlik kodu gönderdi.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.292 Çözümler 56 21 Kasım 2022 #5 Slymnss dedi: Yaptım eski telefon numarasına güvenlik kodu gönderdi. Genişletmek için tıkla... Paparaya mail atın veya müşteri desteği arayın. Muhtemelen kimlik doğrulaması ister. Onun ile değiştirirler numarayı.
Slymnss dedi: Yaptım eski telefon numarasına güvenlik kodu gönderdi. Genişletmek için tıkla... Paparaya mail atın veya müşteri desteği arayın. Muhtemelen kimlik doğrulaması ister. Onun ile değiştirirler numarayı.