Papara hakkında bilgilendirme duyurusu yapıldı

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Fast ve para gönderme işlemleri şu an yapılamıyor, ama günlük 2000 TL harcama hakkınız bulunmaktadır. Papara tarafından duyuru yapıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş yapamıyorum, sizde ayni mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartım kırık olduğu için çekim yapamıyorum. Varsayalım ki QR ile çekim var, uygulamaya girilmiyor ve ATM bana çok uzakta. Steam gibi yerlerde ödeme yaparken garanti kartım TROY olduğu için Mastercard olarak paparayı kullanıyordum. Şimdi 200 küsür lira içerisinde kaldı.

Harcama yapılabiliyor fakat ne kadar sınırlı bilmiyorum. Bazı kişilerde Akbank ve kuveytten para çekebilmiş.

Harcama yapılabilmesinde sorun yok da Papara kartını şu saatten sonra muhtemelen kullanmayacağım. Hangi ön ödemeli karta güvensek yarı yolda kalıyoruz. Cashback için kullanıyordum da şu saatten sonra kullanmam, 10-20 TL kaar etmek için gereksiz yere strese giriyoruz...

5 k param kaldı bugün alışveriş yapacaktım umarim harcamada sorun yoktur

Dostum ben içerde büyük parası kalanlarla dalga geçmedim ki. Sadece hesabımda kalan bakiyeyi söyledim ve kayyum atandığı nedeniyle hiçbir işlemin yapılamadığını söylemek istedim. Yanlış anlaşılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…