emirrtmc Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #51 445968 dedi: Bu arada Online harcamam, sanal kart ile reddedildi ama fiziksel kart ile deneyince onayladı. Genişletmek için tıkla... Fiziksel kart için günlük 2000 TL limit vermişler hocam ama ne para çekebiliyosun ne uygulamaya girebiliyorsun, bakalım ne zamana kadar devam edecek. 445968 dedi: Bu arada Online harcamam, sanal kart ile reddedildi ama fiziksel kart ile deneyince onayladı. Bende de aynısı oldu, denemeye devam edince giriyor bazen yine de. Genişletmek için tıkla... Devlete geçti artık bakalım bundan sonra ne olacak .d
445968 dedi: Bu arada Online harcamam, sanal kart ile reddedildi ama fiziksel kart ile deneyince onayladı. Genişletmek için tıkla... Fiziksel kart için günlük 2000 TL limit vermişler hocam ama ne para çekebiliyosun ne uygulamaya girebiliyorsun, bakalım ne zamana kadar devam edecek. 445968 dedi: Bu arada Online harcamam, sanal kart ile reddedildi ama fiziksel kart ile deneyince onayladı. Bende de aynısı oldu, denemeye devam edince giriyor bazen yine de. Genişletmek için tıkla... Devlete geçti artık bakalım bundan sonra ne olacak .d
4 445968 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 27 Mayıs 2025 #52 emirrtmc dedi: Fiziksel kart için günlük 2000 TL limit vermişler hocam ama ne para çekebiliyosun ne uygulamaya girebiliyorsun, bakalım ne zamana kadar devam edecek. Devlete geçti artık bakalım bundan sonra ne olacak. D Genişletmek için tıkla... Aslında devlete geçtiyse sıkıntı olmamalı, açarlar illaki.
emirrtmc dedi: Fiziksel kart için günlük 2000 TL limit vermişler hocam ama ne para çekebiliyosun ne uygulamaya girebiliyorsun, bakalım ne zamana kadar devam edecek. Devlete geçti artık bakalım bundan sonra ne olacak. D Genişletmek için tıkla... Aslında devlete geçtiyse sıkıntı olmamalı, açarlar illaki.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 27 Mayıs 2025 #53 333365 dedi: @Yossiverdes, harcamayı deneyin. Harcayabiliyorsanız harcayın. Genişletmek için tıkla... Yanarmı hocam sizce para.
333365 dedi: @Yossiverdes, harcamayı deneyin. Harcayabiliyorsanız harcayın. Genişletmek için tıkla... Yanarmı hocam sizce para.
Lyraxs Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #54 Çekim yapabiliyor muyuz içerde 2800TL kaldı
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 27 Mayıs 2025 #55 @Yossiverdes, bilmiyorum. Umarım yanmaz. Papara uygulamasına giriş yapmayı denedim ve giriş yapılmıyor.
@Yossiverdes, bilmiyorum. Umarım yanmaz. Papara uygulamasına giriş yapmayı denedim ve giriş yapılmıyor.
Horoz Hazretleri Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 305 Daha fazla Sistem Özellikleri Redmi Note 13 Pro telefon Xiaomi Buds 3 kulaklık Sony Vaio VPCYA1V9E laptop i3 380um islemci 4gb ram windows 10 pro Cinsiyet Erkek Meslek BERBERCİ 27 Mayıs 2025 #56 333365 dedi: @Yossiverdes, bilmiyorum. Umarım yanmaz. Papara uygulamasına giriş yapmayı denedim ve giriş yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende giremedim.
333365 dedi: @Yossiverdes, bilmiyorum. Umarım yanmaz. Papara uygulamasına giriş yapmayı denedim ve giriş yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende giremedim.
emirrtmc Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #57 Para çekiliyormu atmden deneyen varmı?
Y yusufege0 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #58 emirrtmc dedi: Para çekiliyor mu ATM'den deneyen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Paycell'e çektim kartla alışveriş yapar gibi bakiye yükleniyor Paycell'de çekildi para hesaptan.
emirrtmc dedi: Para çekiliyor mu ATM'den deneyen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Paycell'e çektim kartla alışveriş yapar gibi bakiye yükleniyor Paycell'de çekildi para hesaptan.
emirrtmc Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #59 yusufege0 dedi: Ben Paycell'e çektim kartla alışveriş yapar gibi bakiye yükleniyor Paycell'de çekildi para hesaptan. Genişletmek için tıkla... Paycell e geçmeyi düşünüyorum hocam nasıl sizce paparadan çok farkı varmı?
yusufege0 dedi: Ben Paycell'e çektim kartla alışveriş yapar gibi bakiye yükleniyor Paycell'de çekildi para hesaptan. Genişletmek için tıkla... Paycell e geçmeyi düşünüyorum hocam nasıl sizce paparadan çok farkı varmı?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 27 Mayıs 2025 #60 Para aklamak/döndürmek için güzel uygulamaydı. Spotify vb. işlemler için kullanan müşterilerden pek kazançları yoktu zaten. Günlük 2000 TL sınırı da komik olmuş. Restorana gitseniz veya uçak bileti alsanız sınır yetmiyor.
Para aklamak/döndürmek için güzel uygulamaydı. Spotify vb. işlemler için kullanan müşterilerden pek kazançları yoktu zaten. Günlük 2000 TL sınırı da komik olmuş. Restorana gitseniz veya uçak bileti alsanız sınır yetmiyor.