Papara Harley Quinn kartı alınır mı?

Kartı 100TL'ye alıyorsun o yüz TL buhar olup gidiyor Papara'nın bedava verdiği Black Card'ı kullansan hayatında hiçbir şey değişmiyor sırf görünüş için 100TL para veriyorsun. 100TL düşük bir meblağ gibi gözükebilir fakat unutulmamalıdır ki damlaya damlaya göl olur. Minimalist yaşam tarzınını, gereksiz harcama yapmamayı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hocam adı üstünde koleksiyon kart. Serinin sevenleri alsın kullansın diye yapılmış bir şey. Sizin için koleksiyon yapan herkes boş beleş şeylerle uğraşmış oluyor. Kişinin kendi parası kendi zevki. Biz buna karışamayız. Kimisi o para ile gidip döner yer kimisi kıyafet alır kimisi de sevdiği bir şeyi alır. Sizin ki eleştiriden ziyade bir tavsiye olmuş onu anladım da dediğim gibi kişinin tamamen kendi tercihi. Mesela ben de öğrenciyim ve bir öğünümü dışarıdan yemek yerine 75₺'ye Joker kart aldım ve şu anda bir eksiğim yok çok şükür.

Yani demek istediğim şu koleksiyon yapılmasına karşı değilim fakat sırf renk farkı için 100TL verilmesini gereksiz buluyorum umarım anlatabilmişimdir. Bozuk para, Kalem koleksiyonu yapıyorum yani koleksiyona karşı değilim ama kart gibi bir şeyin koleksiyon olabileceğini tahmin etmedim.

Yani bilemiyorum. Ben mesela Batman ve Joker fanıyım. O yüzden görünce de alayım dedim. Şu anda onu kullanıyorum mesela. Yani dediğin gibi black carddan görünüş dışında bir farkı yok ama işte. Sevince alıp kullanıyorsun bazı şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…