ballisthenos Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba Papara havale EFT ile para yatırmak istiyorum yatırmam için yaş sınırı var mı?
3 334457 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 364 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #2 Kendi banka hesabın yoksa kart kendin adınaysa yatıramazsın. Veline papara aç onların bankasından paparalarına yatır sonra kendine at.
Kendi banka hesabın yoksa kart kendin adınaysa yatıramazsın. Veline papara aç onların bankasından paparalarına yatır sonra kendine at.
ballisthenos Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 334457 dedi: Kendi banka hesabın yoksa kart kendin adınaysa yatıramazsın. Veline Papara aç onların bankasından paparalarına yatır sonra kendine at. Genişletmek için tıkla... Usta peki başka biri bana havale EFT ile atamaz mı açıklamaya Papara nomu yazsın olmaz mı?
334457 dedi: Kendi banka hesabın yoksa kart kendin adınaysa yatıramazsın. Veline Papara aç onların bankasından paparalarına yatır sonra kendine at. Genişletmek için tıkla... Usta peki başka biri bana havale EFT ile atamaz mı açıklamaya Papara nomu yazsın olmaz mı?
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #4 ballisthenos dedi: Usta peki başka biri bana havale EFT ile atamaz mı açıklamaya Papara nomu yazsın olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Artık kendine özel IBAN numarası geldi Papara'ya. Açıklamaya bir şey yazmaya gerek kalmadı.
ballisthenos dedi: Usta peki başka biri bana havale EFT ile atamaz mı açıklamaya Papara nomu yazsın olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Artık kendine özel IBAN numarası geldi Papara'ya. Açıklamaya bir şey yazmaya gerek kalmadı.
3 334457 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 364 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #5 ballisthenos dedi: Usta peki başka biri bana havale EFT ile atamaz mı açıklamaya Papara nomu yazsın olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Evet artık gerek kalmadı. O ibanı verip kişiye direkt para atabilir.
ballisthenos dedi: Usta peki başka biri bana havale EFT ile atamaz mı açıklamaya Papara nomu yazsın olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Evet artık gerek kalmadı. O ibanı verip kişiye direkt para atabilir.