VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.034 Çözümler 7 23 Şubat 2024 #1 Merhaba Papara hesabına marketlerde ve mağalarda satılan karttan sınırsız olarak silip ekleme yapabilir miyim? Örneğin elimde 15 tane Papara kartı var bunları 1'er tane ekleyip kullanıp sildikten sonra yeni kart tanımlayabilir miyim?
Merhaba Papara hesabına marketlerde ve mağalarda satılan karttan sınırsız olarak silip ekleme yapabilir miyim? Örneğin elimde 15 tane Papara kartı var bunları 1'er tane ekleyip kullanıp sildikten sonra yeni kart tanımlayabilir miyim?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Ben de 7 tane kayıtlı şuan da. Dediğiniz tekrar silip tanımlamada sınır var mı bilmiyorum.
B buzzkill Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 cc ci misin kardesim
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 buzzkill dedi: cc ci misin kardesim Genişletmek için tıkla... Bana dediyseniz ben koleksiyon yapıyorum.
buzzkill dedi: cc ci misin kardesim Genişletmek için tıkla... Bana dediyseniz ben koleksiyon yapıyorum.
B buzzkill Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #5 mhmtkcbs dedi: Bana dediyseniz ben koleksiyon yapıyorum. Genişletmek için tıkla... yok sen degil kanka
mhmtkcbs dedi: Bana dediyseniz ben koleksiyon yapıyorum. Genişletmek için tıkla... yok sen degil kanka