Papara hesabı açamıyorum

haylex

Hectopat
Merhaba Papara'ya yeni gelen sisteme göre 18 yaşından küçükler Papara hesabı açarken veli onayı istiyor bende yeni Papara hesabı açtım kimliğimi tarattım sonra annemin telefonuna SMS geldi fakat oradan hiçbir şey yapamıyorum annemin Papara hesabı var fakat annem onay veremiyor Papara'nın ana menüsünde onay ver gibi seçenekler çıkmıyor bu neden olabilir? Veya bir menüden mi yapacağız?

Bende veli onaylı Papara aldım ve 18 yaş altı olduğum için karttan para çekemiyorum sadece karta para atabiliyorum almanı tavsiye dahi etmem.

Artı -1 Eksi
Bende veli onaylı Papara aldım ve 18 yaş altı olduğum için karttan para çekemiyorum sadece karta para atabiliyorum almanı tavsiye dahi etmem.

Karttan para çekememenizin sebebi Black Card sipariş etmediğiniz için olabilir. Ayrıca yeni sistem çok saçma olmuş. Neyse ki ben önceden hesap açmıştım. Bu konuya önceden Papara hesabı açanlar yardım edebilir mi emin değilim. Tek çareniz galiba Papara Destek olur.

Artı -1 Eksi
Hesabımı 2 sene önce kendim açmıştım. Şu anda dilediğim işlemi yapabiliyorum. Siz de neden öyle hiç anlamadım. 18 yaşında değilim ayrıca.

Artı -1 Eksi
Hesabımı 2 sene önce kendim açmıştım. Şu anda dilediğim işlemi yapabiliyorum. Siz de neden öyle hiç anlamadım. 18 yaşında değilim ayrıca.

Eski kullanıcılar için geçerli değil çünkü.

Kanka sence araştırmadım mı? Black Card aldım. Ayrıca bilmeden foruma hiçbir şey yazmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…