Papara hesabı bloke oldu

Hayır genel olarak tüm hesaplara geldı bloke ve oynadıgın site saglamsa bir şey cikicagini sanmiyorum.

Moderasyon neden yanlıs bılgı ısaretledı anlamadım bızzat kendım konustum sıte admını ıle sorun cıkmayacagını soyledi ki eger rastgele sıteden oynadıysan orasını bılemem.

Son düzenleme:
200-200 karsima cikan adini unuttugum bir siteye attım 1 sene önce. Çekim yapmadım. Haklısın şüpheli,suçlu konusunda. Sence başıma bir şey gelir mi?
Zannetmiyorum. Hesabını kapatman da bir işe yaramayacaktır o yüzden açık kalsa da fark etmez.

Kademeli bloke ediyorlar temizlenince açılır hesabı kapatsan da bilgiler ellerinde olduğu için yine kontrol ederler hiçbir işe bulaşmadıysan bloke kalkar eskisi gibi kullanırsın.

200-200 karsima cikan adini unuttugum bir siteye attım 1 sene önce. Çekim yapmadım. Haklısın şüpheli, suçlu konusunda. Sence başıma bir şey gelir mi?
Benim de aynı şekil hesap inceleme altında bekliyoruz bakalım.

Kademeli bloke ediyorlar temizlenince açılır hesabı kapatsan da bilgiler ellerinde olduğu için yine kontrol ederler hiçbir işe bulaşmadıysan bloke kalkar eskisi gibi kullanırsın.

200-200 farkli zamanlarda farkli sitelere atmistim. IBAN olarakti direkt.

Biri boş. Diğerinde kullanıcıadım yazıyor.

Siteye bilgileri girip yapmadığın iyi olmuş ama senin para aktardığın hesabı kontrol ederlerse çıkar ama adamı etmezlerse temize çıkarsın bence.

Minumum ceza 82.000 TL olarak aciklanmis.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…