Papara hesabı çalınmış, ne yapılmalı?

KediAvcisi

Decapat
Daha fazla  
Papara hesabıma girmeye çalışırken telefon numaramı yazdım ve şifremi unuttum yazısına bastım. Benim olmayan bir Gmail hesabına şifre sıfırlama baglantısı gönderildi ne yapmam lazım?

Papara'ya Gmail atarsam attıgım Gmail hesabımdan işlem yapacaklarını söylüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara hesabıma girmeye çalışırken telefon numaramı yazdım ve şifremi unuttum yazısına bastım. Benim olmayan bir Gmail hesabına şifre sıfırlama baglantısı gönderildi ne yapmam lazım?

Papara'ya Gmail atarsam attıgım Gmail hesabımdan işlem yapacaklarını söylüyorlar.
Hemen bankayla iletişime geçmen gerekiyor, maille vs olacak iş değil.
Onlar yönlendirir zaten seni.

İlk olarak sana şunu sormak istiyorum her ne kadar eski bir olay olsada. Papara hesabını birine kiralık verdin mi ? Verdiysen GG HAPİSHANEYE GİREBİLME OLAYIN VAR ama vermediysen mümkün olduğunca destek kısmını sorununu açıklayarak ve durmadan desteği arayıp mesaj atarak destek kısmını rahatsız et ve onlara ulaştığını kanıtlamak için ekran görüntüsü al bağladığın tüm şeyleri iptal ettir ve geri çek ve papara kartından paranı çekmeye çalış ve bir üyeliği o kart ile aldıysan ve otomatik ödeme filan ayarlamadıysan ya da o ödemeler önemli değilse ya da ödeme zamanı ödeme yöntemini değiştiririm diyorsan kartı iptal etmeye çalış ayrıca hesabının kilitlenmesini ya da askıya alınmasını sağla.

İlk olarak sana şunu sormak istiyorum her ne kadar eski bir olay olsa da. Papara hesabını birine kiralık verdin mi? Verdiysen gg hapishaneye girebilme olayın var ama vermediysen mümkün olduğunca destek kısmını sorununu açıklayarak ve durmadan desteği arayıp mesaj atarak destek kısmını rahatsız et ve onlara ulaştığını kanıtlamak için ekran görüntüsü al bağladığın tüm şeyleri iptal ettir ve geri çek ve Papara kartından paranı çekmeye çalış ve bir üyeliği o kart ile aldıysan ve otomatik ödeme filan ayarlamadıysan ya da o ödemeler önemli değilse ya da ödeme zamanı ödeme yöntemini değiştiririm diyorsan kartı iptal etmeye çalış ayrıca hesabının kilitlenmesini ya da askıya alınmasını sağla.

Zaten hesabı askıya aldım hızlıca ve hesap kiralama gibi bir olay yok asla öyle bir şey yapmam.
Ve ayrıca Papara müşteri hizmetlerini rahatsız etmek pek iyi degil.

İlk olarak sana şunu sormak istiyorum her ne kadar eski bir olay olsa da. Papara hesabını birine kiralık verdin mi? Verdiysen gg hapishaneye girebilme olayın var ama vermediysen mümkün olduğunca destek kısmını sorununu açıklayarak ve durmadan desteği arayıp mesaj atarak destek kısmını rahatsız et ve onlara ulaştığını kanıtlamak için ekran görüntüsü al bağladığın tüm şeyleri iptal ettir ve geri çek ve Papara kartından paranı çekmeye çalış ve bir üyeliği o kart ile aldıysan ve otomatik ödeme filan ayarlamadıysan ya da o ödemeler önemli değilse ya da ödeme zamanı ödeme yöntemini değiştiririm diyorsan kartı iptal etmeye çalış ayrıca hesabının kilitlenmesini ya da askıya alınmasını sağla.

Öyle olduysa çok kötü biter sonu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı