Papara'da yaşanan olaylar yüzünden hesabımı kapatmak istiyorum. daha tam onaylamamıştım, veli onaylama aşamasındaydım. hesabı kapatsam bir sıkıntı olur mu yani kapatmak yasak diye bir kural var mı veya ben hesabımı kapattıktan sonra verilerim kayıtlı kalır mı, verilerime ne olur?
Papara'da yaşanan olaylar yüzünden hesabımı kapatmak istiyorum. daha tam onaylamamıştım, veli onaylama aşamasındaydım. hesabı kapatsam bir sıkıntı olur mu yani kapatmak yasak diye bir kural var mı veya ben hesabımı kapattıktan sonra verilerim kayıtlı kalır mı, verilerime ne olur?
Hesabı onaylamadım derken yinede ilk açışta kimlik numaraeı gibi önemli bilgileri vermiş olmalısınız. Zaten herhangi bir bilginize ulaşmak isteyen için isim soyisminiz bile yeterli. Çok takmayın derim ülkenin çeyreği papara kullanıyor. Benimde totalde 14k param kaldı ama sakinim. Ortalık durulunca düzelecek elbette. Düzelmese bile sizin açınızdan konuşuyorum bilginizle bir şey yapmaları için paparaya hesap açıp açmamanızın veya hesabı iptal etmenizin bir etkisi olmaz. Fazla takılmayın derim. Bu arada herhangi bir problem yaşayacağızıda sanmıyorum.
Hesabı onaylamadım derken yine de ilk açışta kimlik numaraeı gibi önemli bilgileri vermiş olmalısınız. Zaten herhangi bir bilginize ulaşmak isteyen için isim soyisminiz bile yeterli. Çok takmayın derim ülkenin çeyreği Papara kullanıyor. Benim de Total'de 14K param kaldı ama sakinim. Ortalık durulunca düzelecek elbette. Düzelmese bile sizin açınızdan konuşuyorum bilginizle bir şey yapmaları için Papara'ya hesap açıp açmamanızın veya hesabı iptal etmenizin bir etkisi olmaz. Fazla takılmayın derim. Bu arada herhangi bir problem yaşayacağızıda sanmıyorum.