Papara hesabı kullanılamıyor

terskose

Hectopat
Daha fazla  
Uygulamaya her giriş yaptığımda geçici olarak işlem yapamayacaksın diye bildirim geliyor. Yasa dışı herhangi bir yere harcama da yapmadım. Size de aynı bildirim geliyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulamaya her giriş yaptığımda geçici olarak işlem yapamayacaksın diye bildirim geliyor. Yasa dışı herhangi bir yere harcama da yapmadım. Size de aynı bildirim geliyor mu?
Nerdeyse tüm papara kullananların hesabına inceleme geldi ondan dolayı yüksek ihtimalle. Bir de ekstradan bazılarına geçici olarak işlem yapamayacaksın diye bildirim geliyor papara'dan o geldiyse kesin ondandır. İnceleme biterse tabi düzelir.

Bazı şüpheli dedikleri hesaplara inceleme geldi. İnceleme süresi boyunca bakiyeyi kullandırtmıyor. Benim de hesabım içinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…