Merhaba Papara hesabımı kapatmak istiyorum fakat bir sorum var eğer kapatırsam sonradan tekrar aynı T.C. Ve telefon numarası üzerinden yeni bir hesap açabilir miyim?
Hesabını kapatmak istersen müşteri hizmetlerini arıyorsun hesabımı kapatmak istiyorum diyorsun ve kapatıyorlar. Aynı TC kimlik numarası ve telefon ile de 10 yıl sonra yeni hesap açabiliyorsun. Bende 2 sene önce falan kapatmıştım bana da müşteri hizmetleri aynısını dedi.
Hesabını kapatmak istersen müşteri hizmetlerini arıyorsun hesabımı kapatmak istiyorum diyorsun ve kapatıyorlar. Aynı TC kimlik numarası ve telefon ile de 10 yıl sonra yeni hesap açabiliyorsun. Bende 2 sene önce falan kapatmıştım bana da müşteri hizmetleri aynısını dedi.
Merhaba Papara hesabımı kapatmak istiyorum fakat bir sorum var eğer kapatırsam sonradan tekrar aynı T.C. Ve telefon numarası üzerinden yeni bir hesap açabilir miyim?
Hesabını kapatmak için illa destek hattına ulaşmana gerek yok, hesabını "Hesabım > Ayarlar > Hesabı Kapat" seçeneğindeki adımları takip ederek kapatabilir ve dilediğinde aynı hesabı tekrar açtırabilmek için kullanıcı destek merkezine kayıtlı telefon veya mail adresinden ulaşarak hesabını geri açtırabilirsin.
Ancak KVKK gereği bilgilerin 10 yıl boyunca saklı kalmak zorunda olduğu için, bu süreç boyunca aynı bilgiler ile yeni bir Papara hesabı oluşturamazsın.
Yalnız tam olarak emin değilim ancak hesabını toplamda 5 kez kapatma hakkın olabilir, dilersen bu konuyu destek merkezine ulaşarak teyit edebilirsin. Bu konuyu daha önce Sosyal'de ve şikayet varda görmüştüm..