F Furkans343 Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2026 #1 Merhaba. Papara hesabım vardı ancak onaylatmamıştım. Kimliğimde fotoğraf var onaylatmak için yetiyor mu? Veliye hesap açmak falan gerekiyor mu?
Merhaba. Papara hesabım vardı ancak onaylatmamıştım. Kimliğimde fotoğraf var onaylatmak için yetiyor mu? Veliye hesap açmak falan gerekiyor mu?
Burak Temel Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2026 #2 Evet Veliye hesap açip öyle onaylatacaksin
yagiz1052 Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2026 #3 açıldı mı ki
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.315 Çözümler 41 6 Şubat 2026 #4 Furkans343 dedi: Merhaba. Papara hesabım vardı ancak onaylatmamıştım. Kimliğimde fotoğraf var onaylatmak için yetiyor mu? Veliye hesap açmak falan gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kimliğinde fotoğrafsız olmuyor zaten + veline de hesap açacaksınız ordan onaylayacaksınız. yagiz1052 dedi: açıldı mı ki Genişletmek için tıkla... Kart işlemleri dışında açık.
Furkans343 dedi: Merhaba. Papara hesabım vardı ancak onaylatmamıştım. Kimliğimde fotoğraf var onaylatmak için yetiyor mu? Veliye hesap açmak falan gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kimliğinde fotoğrafsız olmuyor zaten + veline de hesap açacaksınız ordan onaylayacaksınız. yagiz1052 dedi: açıldı mı ki Genişletmek için tıkla... Kart işlemleri dışında açık.