K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.216 29 Eylül 2022 #11 Ethem Efe dedi: Evet hocam, Papara Black Card normal kredi kartı bildiğimiz. ATM üzerinden para yatırabilirsiniz, sanal kartlar sadece sanal alemde fiziksel olmayan kartlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece Steam'den oyun almak için Papara'ya üye oldum. Yine de Black Card mı kullanmam gerekiyor?
Ethem Efe dedi: Evet hocam, Papara Black Card normal kredi kartı bildiğimiz. ATM üzerinden para yatırabilirsiniz, sanal kartlar sadece sanal alemde fiziksel olmayan kartlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece Steam'den oyun almak için Papara'ya üye oldum. Yine de Black Card mı kullanmam gerekiyor?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 29 Eylül 2022 #12 Kiss0fdeath dedi: Hocam ben sadece Steam'den oyun almak için Papara'ya üye oldum. Yine de Black Card mı kullanmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, hesaba ekli herhangi bir kart kullanabilirsiniz.
Kiss0fdeath dedi: Hocam ben sadece Steam'den oyun almak için Papara'ya üye oldum. Yine de Black Card mı kullanmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, hesaba ekli herhangi bir kart kullanabilirsiniz.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.052 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2022 #13 Kiss0fdeath dedi: Hocam ben sadece Steam'den oyun almak için Papara'ya üye oldum. Yine de Black Card mı kullanmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Eğer öyle ise sanal kart oluşturabilirsiniz, Black Card tüm harcamalar içindir.
Kiss0fdeath dedi: Hocam ben sadece Steam'den oyun almak için Papara'ya üye oldum. Yine de Black Card mı kullanmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Eğer öyle ise sanal kart oluşturabilirsiniz, Black Card tüm harcamalar içindir.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.216 29 Eylül 2022 #14 Ethem Efe dedi: Eğer öyle ise sanal kart oluşturabilirsiniz, Black Card tüm harcamalar içindir. Genişletmek için tıkla... Sanal kart oluşturayım o zaman. Yani hangisini seçmem gerek?
Ethem Efe dedi: Eğer öyle ise sanal kart oluşturabilirsiniz, Black Card tüm harcamalar içindir. Genişletmek için tıkla... Sanal kart oluşturayım o zaman. Yani hangisini seçmem gerek?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.052 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2022 #15 Kiss0fdeath dedi: Sanal kart oluşturayım o zaman. Yani hangisini seçmem gerek? Genişletmek için tıkla... Sanal kart yazanı seçmelisiniz.
Kiss0fdeath dedi: Sanal kart oluşturayım o zaman. Yani hangisini seçmem gerek? Genişletmek için tıkla... Sanal kart yazanı seçmelisiniz.
BmJ Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #16 Hocam direkt Papara'ya girip başvuru oluşturup evine kartı isteyebilirsin. Kart seçimi olarak seçiceğin kart Papara Black Card olması gerekiyor.
Hocam direkt Papara'ya girip başvuru oluşturup evine kartı isteyebilirsin. Kart seçimi olarak seçiceğin kart Papara Black Card olması gerekiyor.